Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Muslim Evo ti tvojih iranskih muslimana, gledaj ih kako samo \"osvjetljavaju\" obraz muslimanskog svijeta. http://www.youtube.com/watch?v=49J6eh7kJMA http://www.youtube.com/watch?v=MM7eUqvnm8s http://www.youtube.com/watch?v=EUsEHKYF1fk&feature=related Oni su šiiti, nauči prvo neke osnovne stvari prije nego kreneš takve nebuloze izvaljivati. Šiiti su muslimani koliko i jevreji, samo da znaš... Znaš li da se oni klanjaju Husseinu umjesto Allahu? Znaš li da je samokažnjavanje strogo zabranjeno u Islamu? Oni sve to rade... Znaš li bilo šta o Islamu??? Najjači su mi ovi koji se diče Iranom, a ustvari nemaju pojma ni ko živi tamo, ni šta rade tamo... Makar progooglaj malo prije nego kreneš na sve strane braniti paganizam i barbarizam. Pravi Islam je daleko od ovoga, to svi trebate da znate. Pravi Islam je miroljubiva religija, tolerantna i prelijepa... A ljudi su je iskvarili na mnogim mjestima širom svijeta, pa čak i kod nas u BiH.
Svi muslimani su gamad.
@Hrvat Mosta... ej hrvatiću !!!!! iranci će doći nama, pa vi možete pješke u rvatsku :P koju tako volite. Bok dečko!!!!!!!!!!
Osvjetljava obraz svih naroda na planeti koji žele da žive onako kako to njima odgovara, a ne onako kako to želi Amerika.
Pardon, tovare hercegovački!
Koji si ti bijednik? Pa taj Iran je Hrvatima pomogao u ratu više nego ijedna zapadna(katolička) zemlja. Jedini su vam oni poslali ono što je za odbranu i oslobađanje Hrvatske potrebno, a to je oružje. Karinu bi Srbe pobijedili sa verbalnom podrškom zapada. Na kraju i vi vodite porijeklo sa prostora današnjeg Irana pa ne bi bilo loše da i to uzmeš u obzir prije nego što počneš da kenjaš glupane.
Raja, nema nama druge nego u te brodove i prema iranu.Ispusili smo ga definitivno.Valjda ce nas taj Iran primiti a valjda cemo i mi primiti Islam kakav nam Iran odredi.
Pa izbacen si ti mosnjak odavno, sta cekas? U brod smrdljivce jedan!
Da bi nas sve potrp\'o burazeru moras prvo bit\' dobar kurton. Steta je pa si izblajhan i potrosen kurton koji puca kad se natrpas mosnji-ka.
@Hrvat Mostar 20.03.2009. u 22:38 Sve mošnjake treba potrpat na brodove i poslat u Iran. :) PA HAJDE BUJRUM TI DOĐI PA NAS POTRPAJ U BRODOVE KAD SI TAKAV MUDONJA...HAJDE DOĐI U STOLAC PIČKO JEDNA AKO SMIJEŠ
Sve mošnjake treba potrpat na brodove i poslat u Iran. :)
Ovaj Iran osvjetljava i cuva obraz Islama i Muslimana. Jedina Islamska republika na svijetu koja smije svjetskim mocnicima uzvratiti. Republika koja se oslanja na mnogo mnogo koncetrisane moci za ovih 30 god. postojanja, a prvenstveno oslanjanje na Boga i vjera u Njega da ce pomoci potlacene protiv svjetskih imperijalistickih nepravednih umisljenih bogova koji bi da zavode svoja pravila na cijelom svijetu i da odlucuju o svemu. BOG POMOGAO PRAVEDNE, AMEN!
ce Iran dobiti jednu atomsku bombu od Amerike. Bombu koja ce explodirati. Jer i Obama ce svatiti koja je to gamad.
Moze, moze, i te kako moze :-)