Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka su vas tolike pobili jevrejcine usrane,a danas pricam sa covijekom iz irana kazem mu sta je ovo jel bas iran pravi nuklearnu ili je ovo za energetske svrhe,kaze tip ovo je za energetske svrhe pa reko sta se prica da je uvezi nuklearne ma pusti kaze iran to je napravio prije nekoliko godina i sad je to pod zemljom morali smo kaze jer oko nas akistan ima indija ima moerali su a sad ce da vidi izrael na kakav je runjav nos Pakistan ima,Indija ima A SAD CE DA VIDI IZRAEL NA KAKAV JE RUNJAV NOS NALETIO HOLOKAUST CE VAM BIT MALA MACA
Ti ćeš sigurno naći da su vjernicima najljući neprijatelji Jevreji i mnogobošci; i svakako ćeš naći da su vjernicima najbliži prijatelji oni koji govore: \"Mi smo Kršćani\", zato što među njima ima svećenika i monaha i što se oni ne ohole. (El-Mā\'ide: 82) Kako govorite; \"I Ibrahim, i Ismail, i Ishak, i Jakub, i unuci su bili Jevreji, odnosno Kršćani?\" Reci: \"Znate li bolje vi ili Allah? Zar je iko gori od onoga koji skriva istinu znajući da je od Allaha? - A Allah motri na ono što radite.\" (El-Bekare: 140) Jevreji ne poznaju Allaha kako treba - kad govore: \"Nijednom čovjeku Allah nije ništa objavio!\" Reci: \"A ko je objavio Knjigu koju je donio Musa kao svjetlo i putokaz ljudima, koju na listove stavljete i pokazujete, - a mnogo i krijete -, i poučavate se onome što ni vi ni preci vaši niste znali?\" Reci: \"Allah!\" Zatim ih ostavi neka se lažima svojim zabavljaju. (El-En\'ām: 91)
Ni Jevreji, ni Kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: \"Allahov put je jedini pravi put!\" A ako bi se ti poveo sa željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti. (El-Bekare: 120) Oni govore da će u Džennet ući samo Jevreji, odnosno samo Kršćani. - To su puste želje njihove! - Ti reci: \"Dokaze svoje dajte ako je istina to što govorite!\" (El-Bekare: 111) Oni govore: \"Budite Jevreji, odnosno Kršćani, i bićete na pravom putu!\" Ti reci: \"Ne, mi smo vjere Ibrahimove, koji je ispravno vjerovao; on nije nikoga Allahu ravnim smatrao.\" (El-Bekare: 135) Reci: \"O Jevreji, ako tvrdite da ste vi od ljudi jedini Allahovi miljenici, onda smrt poželite, ako istinu govorite.\" (El-Džumu\'a: 6)
pa vi ste holokaust izmislili dokazano od naucnika koje ste pobili ,a napravili ga u gazi dzubrad jedna zidovska, sasrali ste se od irana i smatrate prijetnju,pa vi ste prijetnja svijetu, kad ste mogli finansirati hitlera da pobije vas narod samo da bi dobili drzavu i zadovoljili svoje svevidece oko.... m... vam jeb-em
mi srbi najbolje znamo strijeljat jevreja evo spremni smo jos za jedan genocid.
Nedime, mnogo pricas sa obzirom da zivis u AMERICI... Mozda bi te trebao neko potraziti i priupitati ponesto, kao recimo: STA CES TI U AMERICI, ZASTO NISI EMIGRIRAO U PALESTINU???
Nece vam uspjeti plan ljubitelji dedzala (antikrista). Nikad necete zavladat svetom zemljom dok god je pravih vjernika. Isa pegamber ce ponovno doci i vaseg jednookog ubost, pa ce mir na zemlji zavladat. A vi o nevjernici u dzehenemu (paklu) ce te biti.
ooo Ahmadinedzadu, sta cekas, pobij ih sve!!!!
jao jeste ugrozeni bando cifutska...pustite Palestince na miru,i mrs na Americko tlo kad vas oni toliko vole...
\"Drzava\" Izrael? Zar je drzava? Gdje su granice te \"drzave\"? Ko su stanovnici (u skladu sa Genevskom konvencijom, i izbjeglice protjerane ratom)? Koji je glavni grad (sjvetski priznati Tel Aviv, ili Izraelski \"priznati\" Jerusalem koji je zakonski OKUPIRANI GRAD)? Koliko ste holokausta vi \"Izraelci\" izvrsili nad Palestinski narodom, kao i nad Libancima, Jordancima, Egipcanima? Koliko vam je jos planu? Sadasnja situacija u Gazi? Bolesti i umiranje zbog Cionistickog zabranjivanja unosenja hrane i lijekova, kao i unistavanja postojecih bolnica u napadu na Gazu u Januaru 2009. Gaza je veca po broju zarobljenih od bilo kojeg Nacistickog logora. Ako hocete biti drzava, prihvatite Drzavni Zakon, i postujte ga. Dok god nastavite sa ulaganjem milijardi u naoruzanje, samo nebi li uzeli vise nego sto vam pripada, ne nadajte se miru i sigurnosti. Bez pravde nema mira, vrijeme je da shvatite to.
Da.....treba unistiti Izrael.....i sve Cioniste preseliti na Grenland..... Tamo gdje ima dovoljno jeftine zemlje....gdje nema puno domorodaca koje bi morali rastjeravat.....i progoniti.....raseljavati. Druga opcija je pustinja Kalahari. Kako se Izraelci fale....da je uz njihov rad i trud....Palestina procvjetala.....uvjerena sam da ce procvjetat i Kalahari. Inace....uz americke $$$ i zidovsku pamet i rad i trud....ne vidim zasto i Kalahari nebi procvjeto. Zasto bi se klali za Palesitnu....kad je a Kalahari prazan. A sta fali i Grenlandu.... Necce imat problema sa Arapima.....nemoraju nikog protjeravat sa njegove domovine....i jos najbolje....mogu konacno dokazati da im je ponajvise stalo do utocista.....a ne do Svete Zemlje.....niti do Jerusalema.... Mogu dokazati da oni....za razliku od Arapa....NISU vjerski fanatici.
Posebno na relaciji Izrael - prijatelji i neprijatelji - akcije i reakcije - i ovdje cu se ponoviti: Bolje imati milione mudrih neprijatelja, nego samo jednog ludog ili glupog prijatelja.
Jel ovo bratić Hitlerov priča o zločinima....???
Prvo vi morate da zaustavite svoju cionisticku i teroristicku politiku pa onda trazite pomoc akobogda IRAN pravi atomcice pa prpa znate vi dobro sta vam se pise ako na vrijeme nezaustavite svoje teroristicke divljacke poduhvate po PALESTINI
mi imamo zajednicku taktiku s cijonistima,kukamo da smo zrtve...a ono suprotno...