Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fox ...ateističko...da me i pod livadom odvoji od predobrih vjernika :)
da bog da da dozivimo 2050 godinu
Sto dirate covjeka (commi-a)?
\"Edukacija će uveliko doprinijeti miru u svijetu\" Iz priloženih komentara se primjećuje da su Bošnjaci vrlo zatucan narod, kao i njihova braća na bliskom istoku, i kao takvi prijetnja miru. Ali, sreća pa ste globalna manjina, čak su i divlja plemena u Africi emancipovanija od vas.
Još samo mjesec dana i ćao. Maje su garant u pravu.
Ta ce Srvi, nemoj da im posaljem Taxia da im bubrege vadi
@commi......Opet ti jesili ...otreso tastaturu od mrva..!
Ne razumijem -....svijet...sta je to ,ja znam da je na ovoj zemlji ,odavno prezasiceno ,sve sam shljam koji vodi u pakao za kratko ,prije ce biti ova konstatacija tacnija...!
@fox ...ko bi ga znao...sarajevo je, nije pariz :)
Pa naravno ,Ameri će zauzeti većinu istog
@ commi.. baš bi volio da te upoznam..a možda se i znamo
Iran ce da formatira Izrael sa atomskom bombom i poslije ce svijet postati mnogo mirnije mjesto.???
Do 2050 ce stasati jos 15 ekstremnih lidera-fasista za koje taj kompjuter ni ne zna. Tom softveru treba patch poput \"Obraz\" Srbija ili \"Nasi\" Srbija itd.
commi u koje ćeš ti groblje....
a gdje tu balkan -srbija,bih,hrvatska,kosovo?