Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo samo rokanje, vise nigdje nisi miran i siguran.
imas muslimane imat ces i probleme, jasno ko dan
Evropa se mora probuditi u ovoj godini !
Posvađali se kvantni fizičari i profesori matematike.
U Zürich bice ovo ubrzo zatvore islamski centar, protestanti su glavni u Kantonu. Jevreji Zidovi ima svoju ulicu Rapa se spusta u 22 sata svaku noc.
Ako se svi muslimani trpaju u isti koš onda četnici i ustaše igraju za istu ekipu!
Sta je ovo,petarde na sve strane?Nova Godina tek za dvije sedmice,a rokanje vec pocelo.Bice vesela i raspucana 2017-ta,cini se.
ako je bude
@CheshireCat ++
Bože, bože, koji komentari... Pucnjava u islamskom centru u Cirihu, nikakvih podataka u članku ni ko je pucao ni zašto, ali komentari se odmah okreću pema Bošnjacima ... e pa Bože koje se bagre nakupilo ovdje ... cccccc
ovi djikani cekaju samo da se nesto desi da bi negdje izasli iz svojih jazbina u ovom slucaju na klix to je za njih vanjski svijet ko diskaci za civilizovani narod sta bi oni bez klixa traktore popravljali drva sjekli i to je zivot umjetnika iz sumske
Moj je zivot Švicarska
ovo je neki bosnjo dok bježi.
Ovo bi mogao da bude Svicarski ustanak protiv dahija. Svicarci su dobro naoruzani a pucnjava je u islamskom centru. Moze biti da to Svicarci pokrecu ustanak za nacionalno oslobodnjenje.
Takebeer..
Islam treba reformirati ili ovakav u Europi zabraniti, pa koliko koštalo da koštalo. Ovo više nema nikakvog smisla
Ne zna se šta je gore, vijesti ili komentari.
Bošnjaci mira nemTe ,samo ubijate
Otkad je Svicarska Bosna ?
Stedise u svicarcima se nadaju da zbog nemilog dogadjaja nece skociti vrijednog svicarca...