Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nama Srbima bjela dana dok nenapravimo atomsku. E onda će svi doći da "pregovaraju"!
Nema nama Srbija ma bjela dana dok nenapravimo atomsku. E onda će svi doći da "pregovaraju"!
Hrvatska bi trebala ponuditi da se održi sastanak na Brijunima, kao što je naš veliki državnik Tito to nekada radio.
Njihova svađa je iscenirana da bi sakrili događaje na bliskoistočnim zemljama.Providne djetinjaste prijetnje a vidjet će svi da će ta dvojica biti prijatelji protiv Rusije .Živi bili pa vidjeli.
Protiv Rusije? Pa Sjeverna Koreja i Rusija su već u dobrim odnosima, a Trump i Putin su isto jarani, samo što ne smiju to javno pokazati jer to ide u prilog Clintonkinoj teoriji od hakiranim izborima. Mislim da je to očigledno , a bili su jarani i prije nego što je Trump uopće razmišljao o kandidaturi.
pa ja, "momci"... ne živi se od twittera!
joj, što mom Kimčiju lijepo stoji šeširko ;)
Vidi u Kima sesirica. Isti ko u rahmetli maikel djeksona iz spota bed.
Svedi kazu u svedskoj a svicarci u svici. Ko ce biti prvi..
topla braca?
Zapamtite za jedno 5-6 godina najveca zgrada u pyongyangu bice TRUMP-TOWER,kakvi pregovori i nuklearno oruzje,samo teska budala se moze odreci nuklearnog programa.
@potocari Svako se moze odreci kad mu je drzava pred bankrotom. Znas li koliko kosta razvijanje tog oruzja i silno testiranje?
@Dildorad Ali ujedno ono mu je osiguranje opstanka davno bi ameri napali da nema atomsku bombu ovako uvijek imaju to u glavi.
se što se u Švici naročito u Ženevi i Lozani pregovaralo, uvijek je dobro završilo......
najbolje da se sastanak održi u čakalovcu ili čojluku a može doći u obzir i gračin brijeg