Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ratu u Ukrajini muslimani iz BiH navijaju za ukrajince koji su pravoslavci a pravoslavci iz BiH navijaju za cecene koji su muslimani. Znaci nije da se mrzimo na vjerskoj osnovi, tako ispada.
al je svicarska sretna kada je svijet gorio oni su mogli gledati 1945. bezbjedno sa balkona.
Kakvi glupi izgovori za blokade isporuke oružja ljudima da se brane. Pa ako si uopšte prodao nekome oružje, sigurno je da će ga koristiti protiv nekoga, znači u startu si prekršio neutralnost.
Luksemburg i Svicarska su dvije najpragmaticnije drzave u Evropi. Ne moze se reci da su zle ili opake ali ni da su pravedne u procjeni. Ukratko fuj.
Ima li slika te roblesove samo da vidim tu glavu
Strahota u Soledaru. Izginuše za Zelenskog i za američke interese. https://t.me/c/1398059253/1016682
Jedina istinski neutralna zemlja danas je Savezna Republika Austrija. Švicarci su odavno pogazili SVETINJU,tj. "bankovnu tajnu" i strogu vojnu neutralnost.Rusi neće oprostiti,a svi drugi će naučiti. Zlato je najsigurnije kod kuće.
Garant su u pitanju zlatne poluge.
Rusi su zauzeli 25% Ukrajine.Ukrajina ima preko 600 000 km.Pa računajte.Ukrajina sad ima 33 milijuna stanovnika.25% manje nego prije godinu dana.Ukrajina je danas dužna preko 500 milijardi dolara.Ukrajina je opustošena i razrušena,80% energetske infrastrukrute je uništeno.Ukrajina je izbačena s Azovskog mora,a na Crno more izlazi još oko Odesse.Površina koja je pod minama veća je od nekadašnje SFRJ. 90% ukrajinske vojske danas čine mob.rezervisti.A Rusi tek počinju ratovat.
To govorite od Marta
Ksenofobični ološ.
Vise oruzija izazvace vise nasilja i stradanja. Treba obadvije strane pozvat da nadu rjesenje za mir putem dijaloga.
FbUser@ ja mislim da bi tebe trebalo poslati kao pregovaraca da ti to onako dijaloski rijesis
Znaci ja teb udjem u tvoju kucu krenemo se udarat ja i ti i neko dodje kao sto si ti sad i kaze udaranje nije rjesenje treba dijalogom naci mir. Kakav dijalog? Mozda da ti men das svoj sprat gornji a evo teb donji sprat, ili moza meni hodnik a tebi dnevni boravak. De mi sad reci jeli se tebi svidja ovaj dijalog mozda?
Spanija treba dozvolu svicarske da Bog sačuva.
Pao Soledar bukvalno ih rusi pregazili hiiljade poginulih za glumca iz safunjara. Ko ne vjeruje nek ide na telegram.
Kod vas Srba je od ljetos svaki dan ginulo po hiljade Ukrajinaca. Šta je sa vama i življenjucu u zabludi?