Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako mislis sve je bliza Holadiji?
Pocelo je pocelo... Svi su cekali Njemacku da se uzdigne protiv stranaca, jer ako moze Njemacka, moze svako.
Svica je sve blize Holandiji !!!
cista manipulacija naroda kao i svugdje na zapadu, ekonomska kriza pa su az sve imigranti krivi a bez nas imigranata nema ni svicarske ekonomije, pitam se sta je sa kriminalom koji cine foteljasi, milijarde franaka za UBS itd. itd.
Useljenike vraćaju, zlato ne.
za to nije potrebna nikakva desnica...to je i pravilno- pobjegneš iz bijede u strane uredjene države i oni ti još to dozvole daju papire daju ti socijalu pravo i posao čak a ti ih uništavaš i kriminaliziraš... mislim da su čak i previše demokrate za takve ljude...sve to treba protjerati...u pravu su 100%- čovjeku daš prst a on hoče odmah cijelu ruku...