Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heil HITLER :S:S:S, mozel referendum da Hitlera proglasimo svjetskim vođom, velikanom herojem WWII i osobom koja je unjela demokratiju world wide :S
Hocete da naprave drugu Palestimu od Svicarske
Jarane sve je to ok sto pokusavas sa muslimanskim grobljima jer imate podrsku ostatka zapada, ali dirati u žid.ove pa je.bat ce vam majku i onako je 80% kapitala njihovog u tim vasim bankama.
Zbog cega bi groblja bila odvojena,a gradjani smo iste drzave?
serem ti se u vjeru ako te tome uci, da mrzis druge AL TO JE CINJENICA, JER VI STE NEVJERNICI
Mi se Bosnohercegovci PONOSIMO nasim Jevrejskim grobljima ko i svim ostalim vjerama,
@Poznavalac potpisujem!ignorencija i nacizam,poricanje istine i hegemonija o cistokrvnoj naciji,hitler je jaci VISE neg ikad u danasnjem vremenu u EU-i i Svicarskoj!
kako vi turci koljete ovce za kurban tako i krscani kolju vas! Sta ces, svako ima svoje ovce!
cemu se vi nemuslimani ponosite, mjesto da se stidite vi se ponosite, fakat ste gamad smrdljiva, sacuvaj me boze ovih budala zaostali i glupih koji zive u neznabju i zabludi, zelim vam da vam ALLAH otvori oci i da ne zivite u mrznji, i da se lijepo osjecate, jer sada vam je i srce i dusa prljava.
naj bolje vam je izvrsite genocit, vi krscani kao sto ste ucinili u bosni i hercegovini, gamad jedna
Rušiće se kao i nekada....ah kako lepo vreme bi....raketa se samo skljoka HA HA HA HA
gradit ces ih ti Darbellay i to svojom rukom...pogledaj vec sada koliko ima muslimana u svici...hehehehe polako...laganica...bit ce ko sa srbima i albancima na kosovu... sto rece onaj albanac...i mi planiramo porodicu..: planski srbe iseljavamo sa kosova..
Dragi Boze spasi me od onih koji vijeruju u tebe.
Svicaraska je samo pocetak....Evropa je napokon pocela voditi racuna o svojoj kulturi i proslosti....a svima onima sto to ne odgovara neka se sele tamo gdje im je bolje...........VIVA SWISS!!
Ja nisam rekao da si glupa nego da si velika neznalica a to nije ista stvar.To sto ti pricas prvenstveno nije tacno a drugo dajes sebi za pravo da sudis koja religija je nazadna i agresivna a koja nije.Iz tog razloga ja sam ti savjetovao da krenes citati knjige a ne da pises stereotipe i kojekakve gluposti. Jevreji i muslimani su prijatelji vise od hiljadu godina a najveci saveznik Izraela je Turska.Ako vec pricas o Jevrejima i muslimanima onda bi trebala znas barem bazu a ne da ovako ispadas jedna velika neznalica sa velikim poganim jezikom. Zato kazem citaj,uci,otkrivaj u kakvom svijetu zivis Sretno!