Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da je musliman
Ja volim BejHa Musliće. Najbolji moji Jarani su to. :))
Pa imam još oko 40. Šta da radim kad me ovi moderatori klixa islamofašisti baniraju jer im se ne dopada istina. Ja samo volim Boooošnjoookoo
Ova vijest me ne bi začudila jedino da je iz Bosne i Hercegovine. U ovoj prokletoj vukojebini to bi bio incident, priveden saslušan, momentalno pušten kući da se kao brani sa slobode (ČITAJ POJEO VUK MAGARCA) u BiH naročito i mojoj Federaciji 99,99% slučajeva je završilo i završava baš ovako. Tako je kod Izetbegovića.
@puJ-do tvoja? ne dao Bog! iz Federacije da, Muslimanka da! To što se ti ne slažeš sa ovim što sam ja napisala znači da živiš u zabludi ili ti je intelekt u problemu, najvjerovatnije moj dragi puJ-do je tebi zabremedet grad (od nekud si se dojebao u isti) pa ti nisi u stanju da primijetiš najbitnije stvari u društvu. Nadimak puJ-do se ubio za tebe. Ugodan dan!