Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za koliko je zločina odgovorna crkva svo vrijeme gotovo od nastanka do sada? uvijek su bili na strani zla... pa se poslje izvinjavali kao, sorry bile su to greške. spokrenuli krstaške ratove, greška, sprovodili inkviziciju, greška, napravili genocid nad indijancima u južnoj americi, greška, podržavali hitlera, greška, i sad zataškavali slučajeve pedofilije i silovanja, jebiga, izvinite greška. Da se radi o čelniku bilo koje druge institucije bio bi u zatvru, ali crkvi se sve prašta.
Iz prve ruke sam saznao Franjo odvezao do prve radionice da napravi hotroad ocekuje da ce biti zavrsen do slijedece godine gdje redovno ucestvuje u utrkama ubrzanja koje se odrzava u Mostaru gdje potvrdjuje i ovaj video; http://www.youtube.com/watch?v=-V2K3pGeEg8 , na kojem Franjo prerusen u tinejdzera vozi GTA I . O detaljima i konjskim snagama Franjo nije htjeo da govori tvrdeci da je to ujedno i poslovna tajna njegovog uspjeha ali nadamo se da ce mo imati do kraja godine za zainteresovane barem dio tih detalja sa slikama naravno ! ! !
Papa,kandiduj se na izborima u bih , MOLIM TE!!!!
Ima li neko višak Yugo 45 ili dobro očivanog Fiću da se pokloni nekome od ministara ili članova Predsjedništva?
Može i TAS-ov Golf 1 iz 1986!
kad ga papa posveti vrijdit ce k'o i novi Mercedes...
dobri amortizeri za analni sex sa malim dječacima.
nemoj tako, nerade to oni! Mislim to se samo krije..
katolicka crkva je osnovana radi pedofilije a sve drugo je samo ukras. neko bi pomoslio da je obratno tj. da poneki svestenik zloupotrebljava crkvu za svoje perverzije. ali istrazivanja su pokazala da je stvarnost drugacija, normalan covjek ode u svestenike a postane pedofil jer se to implicitno od njega ocekuje.
renault 4 je se proizvodio do 1992 godine
i skromni naš Zukorlić je dobio ovako bijelo auto,..... .... ali najnovijeg BMW http://i29.tinypic.com/10x5aic.jpg
...ma, i ja bi ladaru...al', rusko je, da ne bude kakvih konotacija...
gdje ces ladu u vatikan heheh
...ko prethodnica ruskih divizija :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)