Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aiiiii...onda ce morati pola svecenika pogubiti....drama..sta ce onda????
Što se mene tiče, što više pedera, više slobodne mindže... ;) Treba i tako razmišljati... :D
Upravu je čovjek
Tooo brateeeee tako i treba u pravu si !!!!!
jako bitno da ovaj lik nije zavrshio fakultet, ali zna bibliju napamet... aman, pa hafiz
bogami ovaj kriscanin ko oni iz isis-a
Homoseksualizam je jasan odraz duševne nečistoće. Allah je narod Luta a.s.uništio zbog činjenja ovoga grijeha. Uzvišeni Allah je rekao u Kur’ani Kerimu: „I Luta - kad reče narodu svome: 'Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije činio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!' ... „i njih je zadesio strašan glas kad je Sunce izlazilo" „I Mi smo mu objavili ono što će se zbiti: da će oni, svi do posljednjeg, u svitanje uništeni biti" Allah, subhanehu ve te'ala, je uništio spomenuto naselje i dao na istom mjestu da se pojavi more (Mrtvo more). U njemu i oko njega, kažu da nema nikakva života. To mjesto ostat će do Sudnjeg dana kao upozorenje svima onima koji pomisle o sličnim nemoralnim radnjama. Toliko o homoseksualizmu!
a pedofilija,Ajsa,Muhamed,9 godina itd.kakva je kazna za to?
Ma ko te šta pita, ostavi te svoje vjerske gluposti za sebe.:)
ma briga mene za pedere al što žene da budu tiho i da ne uzurpiraju vlest e tu me naljutio pravoooo
Religije treba ukinuti Nikakvo dobro u danasnje vrijeme ne dolazi od njih Eto, nabroj'te pet stvari zbog kojeg religija, bilo koja, cini svijet boljim mjestom za zivot?
Islam: 1. Svi ljudi su isti! 2. Svima isti Bog! 3. Tolerancija, milost i pravednost! 4. Dobrota prema svim zivim bicima (po meni najvaznije) 5. Zahvalnost Bogu, cime se ubija sva ohlost, zavisnost, ljubomora, hvalisanje samog sebe i svoje i td... Ovo sam ti nabrojao obicnim rijecima tako da svi lakse razumiju i ima toga koliko hoces ali postoji jedan problem, VELIKI PROBLEM a to je sto maloumnici i bukvalci koriste POGRESNO TUMACENJE KURANA! Inace u Kuranu nema greske a ja to ne bih tvrdio pred ovoliko mrzovoljaca koji ce siguran sam da mi pocnu pokazivat greske cim vide ovaj post... za ostale religije samo mogu reci da kod svake mozes naci gresku u njihovim maticnim knjigama i po meni ako je to moguce onda to nije od Boga!
Pit'o sam za one koje cine a ne koje bi trebale ciniti svijet boljim Osim toga ovo nabrojano se vise moze sresti u zemljama koje bas i nisu religiozne nego u onim koje isticu svoju katolicku, islamsku, zidovsku... pripadnost
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ma oni bi sve da pobiju, oni i crnce smatraju zivotinjama, drzali su ih robovima do proslog vjeka a drzali su se biblije!
Nemoj tako druze sta ce reci komsije cetnici njima je evropa rekla ako hocete u evropsku uniju morat uci unju od pozadi prvo guza ko meduza pa evropska unija zato cetnici se ponoise paradom i cesto je odrzavju jer samo zguza evropa je garantovana..
Kačavenda je sad na***.
Pa dobro covjek je upravu. Nije on nista netacno rekao. Zna se uzrok i kako se prenosi. Potvrdio je da ako njih ne bi bilo onda ne bi bilo ni aids-a. Cista matematika i logika. A i oni moraju jedan drugog u guzicu da je.bu to je vrijedno aids-a. I sad sve pare svijet trosi na to da bi se majmuni mogli jebavati umjesto da se lijece kakve djecije bolesti il glad u svijetu
A ne nastao je sto je majmun jebao pedera. Pa onda je on prosirio na ostale. Majku vam pedersku koja vas rodi takve. Sve vas treba pobit sto kaze covjek gino pa da mozemo pare trositi na lijecenje bolesne djece a ne majmunskih bolesti.
Ti stvarno, al' stvarno nemaš pojma.
Halo ba pa pola popova mi morali ubiti.
Al bolesnik lupa, jebbo ga onaj ko ga slusa...
Ovakve najviše volim. Dam mu ekztazi za glavobolju i on je vodja naše slijedeće parade.