Religije treba ukinuti Nikakvo dobro u danasnje vrijeme ne dolazi od njih Eto, nabroj'te pet stvari zbog kojeg religija, bilo koja, cini svijet boljim mjestom za zivot?
Islam: 1. Svi ljudi su isti! 2. Svima isti Bog! 3. Tolerancija, milost i pravednost! 4. Dobrota prema svim zivim bicima (po meni najvaznije) 5. Zahvalnost Bogu, cime se ubija sva ohlost, zavisnost, ljubomora, hvalisanje samog sebe i svoje i td... Ovo sam ti nabrojao obicnim rijecima tako da svi lakse razumiju i ima toga koliko hoces ali postoji jedan problem, VELIKI PROBLEM a to je sto maloumnici i bukvalci koriste POGRESNO TUMACENJE KURANA! Inace u Kuranu nema greske a ja to ne bih tvrdio pred ovoliko mrzovoljaca koji ce siguran sam da mi pocnu pokazivat greske cim vide ovaj post... za ostale religije samo mogu reci da kod svake mozes naci gresku u njihovim maticnim knjigama i po meni ako je to moguce onda to nije od Boga!
Pit'o sam za one koje cine a ne koje bi trebale ciniti svijet boljim Osim toga ovo nabrojano se vise moze sresti u zemljama koje bas i nisu religiozne nego u onim koje isticu svoju katolicku, islamsku, zidovsku... pripadnost
Prikaži sve komentare (88)