Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo vlahadija, bravo momci sto vise vas ode tamo veca je sansa da se kontaminiran prostor od vaseg smrada ocisti. Svaka cast.
Pa i vaši su išli za Siriju nema tu mnogo razlike
Hocel Vucic poslat i popove Ne moze bez popova da prekrsti sve
Joj koji isprani mozgovi, pa i Darwin bi se zamislio. BoK´te, omladinci njihovih godina putuju, uzivaju, zive zivot, ovi umislili Call of duty zivot. Prirodna selekcija, nije dzaba.
Super idite u sto visem broju sto vise sto vise
Sve je ovo za laika covjeka zbunjujuce. Kakvi su planovi velikih sila tek bi trebalo da saznamo.
Kad imate mu. a, skinite maske
Kakva braća došli debili za pare velike, a ne pričate što ste napali BiH,treba da ostavite kosti tamo debili
nemojte zaboraviti pampers deluxe pelene i to one sa vise slojeva i ponesite malo za ruse
Samo se snimajte.Zato ovdje kad krene, nit ce bit Rusije, nit Wagnera. Bit cete istrijebljeni do zadnjeg i vi i vase familije do 5 koljena.
Nebeski glupani...
Hahahah i kad pocnu ove komsije nama pricati o nekakvim mudjahedinima koji se kao vracaju iz rata, nema vecih terorista od ovih preko drine.
nismo nista drugo ni ocekivali.. i oni su dolazili da kolju i siluju po Bosni.. doslo im na naplatu, neka ih pregaze
Ma nisu oni oni su mirotvorci Vučičevi.grijesite
ugledajte se srbi na ovu dvojicu pa polako put pod noge
Gdje god imaju mogućnosti pljačke, silovanja,ubijanja civila tu se nađu pravoslavni genocidasi.No sikiriki ima dovoljno vreća za mrtvace.
1. Mućke 2. Dva i po muškarca 3. Rusija i nafiksani dobrovoljci
Toliko o tome kako ste govorili da Srbi ne idu da pomazu braci Rusima.. Ukrajincima dolaze sa svih strana i dobijaju oruzje od celog Natoa a Rusi se i dalje drze, to je dokaz koliko su jaki, pritom trpe sankcije vece nego bilo ko.