Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li se to reciklirati?
Kokain je na svakom cosku sada u Sarajevu, u svakom naselju ima nekoliko dilera. Ja kada sam bio mladji mozda je bilo par dilera u cijelom gradu. Ipak na kraju dana prvo mjesto u ovom gradu zauzima jedna druga supstanca sto ide na nos.
Znam ih i ja nekoliko, gudra im je popila mozak. Zubi poispadali a iza sebe niko nema ni kuceta ni maceta. Kokain je bio Kokain prije 15 godina, ovi narkomanski dileri udaraju svim i svacim. Kokain je pun spida i to se radi namjerno kao dodatna navlakuša jer Hemija navuče onoga ko i samo jednom proba.
Čim su ušle u EU, Češka i Slovačka podivljale, socijalizam je najhumaniji sistem u državi, društvo je zdravije u svakom segmentu, zapadni šljam je napravio sranja svuda sa svojom kurčevom "demokratijom" "
Znaci očekivati je i pljačke kolektora za otpadne vode
Najgusca koncentracija je Savi odnosno u slivu sa Pantovcaka.
Znaci ima previse para.
Hvala dubaiju, kartelima i ministru na povoljnom kokainu
Stavili mi dandu u drogu
To nam govori da konzumacija navedenih droga pospješuje izmokravanje.
Šta znam,valjda to zavisi šta ko voli.
Onda se kao ta voda čisti i građani EU piju tu vodu
Droga nam se narod
Kokain je dostupan jer mjesaju smeće s njim pa ga uzimaju znaci niskokvalitetan