Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je situacija gadna kad se u Liberiju bjezi.
Posto sam malo bolje upucen po pitanju zadnjih izbora u obali slonovace, to ovako izgleda Alassanea Ouattarae je po nekim pravilima izabran za novog predsednika, ali posto je on musliman i korijeni mu nisi cisti slonovacki stari predsednik nece da ode jer kako je obrazlozio francuskim medijima \"ako kod vas moze biti predsednik stranac kod nas nemoze\"
OoooOOOooo pa gdje se god ratuje tu su ovi demokrati u plavim kacigama sa puskama u rukama! \"A millitary industrial - Illusion of democracy\"
UN treba da intervenise.
Ma ebeni nigeri cisti dokaz (ne)evolucije,zaostali,nisu se razvili,primitivna stoka,bacite im nuklearnu i nek se puse,ebe mi se i za haiti i za obalu slonovace.
koji racku oni hoce...
http://www.youtube.com/watch?v=gTZv0IM8JgY ovako nekako to ide