Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije h ebanja nema kajanja.
Bosna i Hercegovina u paketu sa Velikom Britanijom ulazi u EU.
Neka sada stanu u red cekanja iza BiH za EU clanstvo hihihihihi.
Htjeli ste ne samo svoju državu već i kontinent pa i planet, jer ste imali nekoliko usijanih i uobraženih gloova, koje su vas odvele u propast. Žalite se njima.
Na vrijeme zbrisali iz EU, znali su sta se sprema. Totalni raspad EU sjedi. To ce biti posljednica nezadovoljni gradana sirom EU, nazi iznutra. Svicarska i Norveska nisu u EU a imaju najbolji moguci standar.
Nadam se raspad uz rat
Gdje ces porediti NO i CH sa UK :D :D :D Jedni imaju naftu i gas, drugi lovu. A sta ima UK? Samo sto je nakrala iz svojih kolonija godinama.
Doslo im iz guzice u glavu
BREXIT nije greška, a anketa je lažirana kao i sve ostalo što nam servira ta američka tvorevina tvorevina zvana EU. Hrvatsku ugurali na prevaru, više od dvije trećina građana bilo protiv. Eno ih sada grcaju u bijedi. EU je korumpiranija od BiH. Moja želja je da BiH opstane i ujedini se, a EU da doživi sudbinu Jugoslavije.
Haha kad Balkanoid komentarise EU i njenu politiku, a bubreg bi dao da zivi tamo.
Ko prde, ne vrati
....Sve je veca MASA onih, koji bi oformili Jugoslaviju 2.0 verziju 💪❤️💪
....NARODNI REFERENDUM KOJI NIJE UVEZAN SA TRENUTNIM VLASTIMA 💪👌👌😎...
Zar to ne bi bila v4.0, jer su već bile: v1.0 - Kraljevina SHS, v1.1 Kraljevina Jugoslavija, v2.0 Demokratska Federativna Jugoslavija, v2.1 Federativna Narodna Republika Jugoslavija v2.2 Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija, v3.0 Savezna Republika Jugoslavija v3.1 Državna Zajednica Srbije i Crne Gore
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi bas nikako da se odluce za bilo sta.Ne znaju ni sami sta vise hoce.