Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo debili licemjerni da je ubijen americki general vec bi gledali kako leti 360 bojevih glava na prostor Irana
@hakenpuc nije licemjerstvo, ko jači taj kači - životinjsko carstvo. Politika rezona i razuma je davno nestala.
@hakenpuc ovo je vijest kod nas, a zapravo ako se pogleda njegov nastup na engleskom, vidi se da se ogradio od Trump-a i nije ga nimalo podržao
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Licemjerstvo na sceni.
@gooUser1577980835 baš nas briga stranu moraš izabrati ja biram Nato i zapad pa gledajte činjenice i globalno ne šta priča komšiluk mi smo mali mravi amerika je naš prijatelj ko je zaustavio rat iran možda rusija turska ma dajte više
@gooUser1577980835 Da ali licemjerstvo Bošnjaka koji bi u NATO a daju podršku Iranu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa oni su saveznici, naravno da podrzavaju jedni druge u bilo kakvim akcijama, sta je cudno tu I osudjujuce.. oni su politicari I rade u sluzbi trenutne svjetske politike I odnosa, a ne neki prosjecni stanovnik pa jel to kao ispravno moralno il sta vec... a I stvarno ne razumijem otkud bosnjina podrska iranu.. iz cega proizilazi... neke pravde morala il politickih stavova uvjerenja ...., pa ste kao za iran a ne za evropu I zapadni svijet..
ovako ti to ide kod njih.. Zujan opali po kome mu volja.. poslje onda ovih papci se sastanu i komentiraju kad je vec gotovo.. Zujo niti pita njihov savjet vec kako mu cuna radi. A taj isti zujan trazi od svih clanica da dopronos vise placaju u taj njegov nato.
Na kraju se uvijek.i jedino pita onaj ko ima obarač ili sad je to dugme. 1988 je US brod srušio putnički avion sa 290 ljudi od toga 60 djece. Ko se sjeća toga- niko. Amerika i Izrael imaju monopol na silu i to je to. Tramp se ponaša ko neko.ko ima dugme da uradi sta.god mu je volja. Natanjahu ima.pravo da uradi sta.mu je volja. Obojica.jasno.kazu nemojte da.padne na pamet da se branite ili da nam uzvratite. Samo .zakon sile vrijedi i to je to- sve ostalo je lažno.
NATO clanice jedva docekale priliku da se dodvore Trumpu! Kao psi ulizice!
pa sta je trebalo amerika da pusti jednog balavog teroristu koji se obogatio na patnji i siromastvu svog naroda da maltrtira i lupa samare americkom narodu kao i svom,nema nista gore kad maloumnik dodje do velikog kapitala sto se i kod najbolje vidi
Jel to taj NATO u koji hoćete?
@Luk4s1 bass
Ne može i velika Srbija i konsenzus o neutralnosti sto ide NATO-u u korist
i sam ajatolah sretan ovaj bi ga smjenio a htio podpaliti ustanak u iraku Neznam koji kujac ova turad podrzavaju Iran,a Amerika in dala utociste i spasila od noza
Ako NATO krene na Iran ići će preko Turske, tako će Ameri 1 udarcom 2 muhe stamamit.
@Bstecak Ahmače ajd oladi malo, sav NATO uz to i zločinačka USA imaju prave muke da regrutišu prave vojnike, društva sa dugi im bojama su ponajviše sposobna za koka inske i svingerske žurke, tu nema askera!!!
Čudno bi bilo da je drugačija odluka
Jedan američki general je već platio glavom, prije dva dana diverzija na pindošku bazu Simba u Keniji.. Pa ovi neće.biti nigdje sigurni!!!
Briefing per video konferenciju, 'nijedan član nije replicirao' -ali zato su ga ignorirali, da je imao muda došao bi lično!!
Licemjeri obicni sta ocekivati, al polako odbije4se sve od glavu
Stale uz SAD, pa bogami te natoske zemlje su cuke koje Amerika drzi s lancima okolo vrata
Država bez zakona!