Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav izbor, to je sve samo predstava za mase. Iz nekog razloga im dosadio Strauss- Kahn pa je doslo vrijeme da postave novu marionetu. Davno je vec odluceno ko ce biti direktor MMF- a, ovaj izbor je samo predstava kobejagi \"demokratija\" Koga god da izaberu, MMF- om ce upravljati cifuti kao sto upravljaju i sa svim ostalim
Ovaj Lijevo je Pravi Bucy Bucy.
A zasto niko nije kandidovao Brranković Nedžada??? :O kakva je to zavjera protiv pravih i istinskih muslimana, kad se zna da je Brankovic najsposobniji za tu funkciju!!! Podrzimo Nedzada!
MMF nemojte ovog debelog , iskomleksiran je kilažom i vjerovatno je sklon korupciji, sukobu interesa kao i j*eba*ini sa strane................
ova francuskinja mi izgleda kao da bi i ona silovala sobarice.
Pozdrav Hrvatskom pucanstvu Hercegovine, Vas Zeljko Komsic
pa i ovaj meksikanac ce da odapne vrlo brzo... Ako nista, ne moze napastvovati nikog, valja se pomaci... ili potrcati za zenom!
ovaj meksikanac isti ko onaj karakter iz ratova zvijezda.