Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina je postala svjetski lider za uspostavljanja mira zahvaljujući politici komunizma.
Kinezi su inace mirna i tiha nacija
Za pocetak, finansirajte izgradnju MAGLEV linije Tuzla - Sarajevo, ne da bi bila glavna turisticka atrakcija u jugoistocnoj Evropi, vec bi bilo i dobrog profita od studenata koji jedva cekaju da se brze stigne iz Tuzle u Sarajevo. Dva najveca BH turisticka potencijala.
za ovo 16+1 ne znam jer mi kad termin igramo najcesce je 4+1 eventualno 5+1 zavisi od terena
@TeRmInAtOr10 hahaha ma puno brate kako nije
@TeRmInAtOr10 mozda je mislio 6+1 al za peking je i to puno mozda mislio na vistafon hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da rezimiram: Izrael ne valja zna se zašto. EU ne valja, mrze crnce i muslimane a vole pedere. Amerika valja kad nam treba da se inatimo komšijama al' većinu vremena ne valja. Rusija ne valja, osim što valja kad zatiru pedere. Turska ne valja. Zašto? Bog dragi zna. Saudijska Arabija/UAE valja ponekad, a ponekad su cionističke kučke. Iran čas ne valja čas valja, zavisi kakav nam je gra' pao. KINA ne valja zato što MRZE MUSLIMANE! Kakav smo narod sunce ti.
Mir svima, osim muslimanima.....Kinezi pogani u provincijama gdje su muslimani, u zatvor odvode koga vide da posti ili na silu trpaju hranu u usta postacima...To su nevidjeni licemjeri. Pogledaj im samo vanjsku politiku. Ko kuje se uvijek nesto drze po strani i vazda glasaju na stetu muslimana. Sav svijet vidi ko je Asad, ali kinezi i dalje vazda na strani zlocinca...
Ovaj tvoj ''sav svijet'' ima manje stanovnika od Kine :)
@Destroyer5 I ti sve muslimane, kojih btw ima 1,6 milijardi (a i to je upitno), strpo protiv Asada?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hocel vas to kina naucit kako se cenzurise internet i govor? :)
@<!-- hahaha ja zablude, Kinezi koriste drugi server u odnosu na ostatak svijeta, vidjet ces ih u samo nekim onlajn igricama, jer kad bi koristili "nas" server, urusio bi se sistem tj americki (zapadni) Imaju sve drugačiji i facebook informisi se malo
@Sismundo sta je pisac zelio reci?