Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Instagram barem?
to je ljubav.... u panjevima
Kod nas bi dobio 3 godine i izasao nakon dvije trecine kazne uz to bi vikendima imao dopust kuci na odmor.
@killerloop1 moj bivsi komsija za pokusaj ubistva dobio 18mjeseci. Isto tako vikendima kuci, ranije izasao, a starijeg covjeka kojeg je prvi put vidio preko 10 puta ubo nozem. Inace tako je to u Tesnju, ili ih nagrade tako sramotno malom kaznom ili kucnim pritvorom gdje opet uzivaju ili ih ne osude nikako.
Statistika kaze da godisnje 130 policajaca u SAD bude ubijeno, preko 8000 ranjeno od toga 2000 teže. A druga statistika kaže da nasilna krivična djela sa vatrenim i hladnim oružjem u 90% slučajeva su izveli afroamerikanci i latinoamerikanci( ove dvije skupine zajedno čine 15% populacije SAD) Jel kome treba objašnjenje dodatno zbog predrasuda kojima sa svi ibretimo.
Klix postao k'o CNN samo lazu
ova salje dobru poruku zenama a i muskarcima, naravno mali broj ce postati ubice ali ima i drugi greha sto svi trebamo ostuditi.
Kakav je to brak bio i kakva je to ljubav? Ccc
Sigurno se derala sa crncugom
nazovi me poslije 10
Da ga je gospođa podmiravala kako treba, ne bi bio ovoliko frustriran i gnjevan na crnce. Seks liječi sve te psiho bolesti.
Izbor za Gospođu SAD-a?? Kakvu gospođu, valjda miss... jao
evti minus štos paglu, ima izbor i za gđu..na više različitih mjesta u svijetu. ono kao, udate, s dhecom, ovo ono..upališ malo motorku jbg..
Ubila se za licence za uvoz respiratora.
Vadili bi me iz nje ko mac iz kamena
travestit
A sto nas zamarate americkim problemima?
@TheYUpppie ne samo americkim.. Nego privatnim problemima nekih americkih drzavljana.. Koga briga ba?
Konta žena idem spasit živu vugla. Kad njega raztaslače u prdari, da bar ona bolje prođe
Tramp ionako zna da crnci ne glasaju za njega a svaki bijelac podupire mlacenje crnaca i ovim cinom on je digao svoje glasacko tijelo