Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usama, sin Muhammeda Mursija, je upitan: "Šta ukoliko sud proglasi vašeg oca krivim?" Na ovakvo pitanje Usama je dao sljedeći odgovor: "Šta ukoliko ga pogube? Šta ako ga ubiju?Šta ako ga zatvore? Mi ne obožavamo ljude,gospodine! Pred nama je pitanje koje se tiče našeg naroda i nastavićemo da se borimo sa ili bez Muhammeda Mursija!"
Svi apsolutisti zavrse prije ili kasnije u zatvoru ili na vjesalima.
a mubarak ti nije bio apsolutista? fašisticki koment,nazvao si jedan narod ili njegovu vecinu apsolutistima
a mubarak ti nije bio apsolutista? fašisticki koment,nazvao si jedan narod ili njegovu vecinu apsolutistima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma njoj je drago što je lik u hapsani, kad bi ona došla u novine i javnost da je mursi vani...
"Zaista je ovaj zivot prolazan i zaista ce te svoje plate dobiti na Onom svijetu". Dzehenem ili dzennet, patnja u njemu nece proci ni za milion godina, ni za 100 milijardi godina, ni za 1000 milijardi godina, nego ce trajati vjecno, bez kraja. Pa ko voli biti kjafir neka bude kjafir,pozelit ce da nije bio
a karanje djevica u raju nisi spomeno, ne može bez toga, nego tko kara ove ženske koje idu u raj, junferi ili ipak nešto iskusniji...
musliman koji zgrijesi ce uci u dzennet,kad tad, a vi kjafiri koji ismijavate islam,muslimane,Muhammeda a.s i slicno ste kjafiri koji ce te se prziti u nevjerovatno zestokoj vatri i zao mi vas na neki nacin ali sdruge strane zasluzujete to. Niste svjesni sta cinite, cak i tezi osjecaj je ona svijest da nece patnja nikad proci, to je teze i od same patnje. A ti koji pricas o djevicama, da, nemamo se mi sta stiditi, raj je mjesto gdje su sva uzivanja prisutna pa samim tim ce u dzennetu se nalaziti ciste i prelijepe zene i mladici. Za dzennet se kaze da ce covjek imati sve sto pozeli, pa ako slucajno neko pozeli 100 zena imat ce 100 zena, i sta stim?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vjerovatno je htjela reci; stisno je šup**
Jedini koji je od nas dvojice zaluđen, si ti !
Još si tu! Idi jadan ne bio u Džamiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)