Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ide
mora da je "pobjegla". ozbiljno super bakterija je velika prijetnja po bolnicama, ono treba da bude sve sterilno, kada neka super bakterija koju ne mogu "ubiti". pa od kada oni znaju za to, mogli su pronaci antibiotik i za to...testiranje sto posto
Allah sve vidi a Njegova kazna je strasna !
e ovo je prava vjest oko koje trebamo diskutirati, okanimo se hrvata ,srba i muslimana.ovo je prava prijetnja svakome.
Na Zapadu ništa novo.
Znači i kod njih je higijena u bolnicama na zavidnom nivou. Što su ih zarazli tom bakterijom nikom ništa, mogu mirno da umru.
iiiii zvijer je puštena na slobodu......
Ebola više nije in, živjela superbakterija
SuperBakterija za izazivanje pigmentacije koze postoji i u Mostaru Ovi sa jedne strane su tamniji a sa druge ('rvati) su svijetli kao albino...
Hrvati su rezistentni na nju, ali im mlade zato napadaju bakterije koja se hrani sivom materijom u mozgu, i već su najavile proteste u Martu pod logom 'nema se šta jesti'.