Prva žrtva u Evropi
0
Superbakterija NDM-1 ubila Belgijanca
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo seru eto proglasili kraj pandemije Pravece gripe i odmah se pojavila nova!Nidje veze!
M -O-Z-E-T-E M-I P-O-P-U-S-I-T-I K-U-R-A-C kakve gluposti iz dana u dan,ljudsko drustvo umjesto da napreduje,degradira svakim danom...dokle vise....
taman objave da je gotova jedna gripa, a onda se istog dana pojavi neka nova bolešćura, ne za godinu il za mjesec, nego bas isti dan, providni su skroz m-a-j-k-u i-m
ja citao u islamskoj deklaraciji naseg prvog predsjednika da postoji jedna islamska nacija...
ma nezgodno je pricati o narodu koji tako cesto mjenja ime svojoj \"naciji\", da nisi siguran hoce ostat isto dok zavrsis komentar, pa ja onda ono uobicajeno...kako su nas ucili u skoli. nemozes pratit ovu modu kod vas, lakse mi je pratiti nova izdanja nike patika, ipoda i sl.
ignorant ..bolje ti je da shutish i da te mi smatramo budalom nego da ovako progovorish i otklonish svaku sumnju! Knjigu u shake ..prvo nauchiti sta je nacionalnost a sta je vjeroispovjest!
ma nema ni bakterija, nema ni poplava, nema ni problema sa stanovnistvom, nema ni problema sa resoursima - sve je super. nekako mi se cini da je musl.imanski i americki megalomanski i ignorantski nacin razmisljanja prilicno jednak!
Komsiji farmaceutu se svidio novi Audi.. pa smislio bakteriju.. kao svinjska gripa... i eto 2 Audija za mjesec dana :) smijesno realno
Kapitalistička,bjelosvjetska mešetarska posla,svakako da iza svih tih\"novokomponovanih\"bolesti stoje velike farmaceutske kompanije.
Ja je neki dan uhavitio zivu , eno je u tegli na suncu patim je do smrti.
nWo
opet nisam uzeo one svoje sarene tablete, oprostite
Uskoro ce biti Pipodemija, tad smo svi naj.ebali.
tebi se zuri? cekaj da se ova zavrsi
i Variolu veru sedamdesetih godina proslog veka je doneo neki muslic,sa hadizluka. muslimani i bolest,redovna pojava!