Nastavljena blokada autoputa
0
Sunitski muslimani traže zbacivanje Malikija
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suniti opet traze batina ?! ili cekaju da se Sije umore od pucanja cvegera po sunitskim glavama ...
@KKK Pa hajde nas onda ti upoznaj :)
ako ne razumijete situaciju u Iraku, nemojte ni pisati komentare..
@ mirso Ameri su instalirali ovoga predsjednika.Lahko je Amerima protiv neukih i primitivnih mu.slimana. Ameri mogu opet pregaziti Irak i bilo koju arapsku zemlju za 10-15 dana ako im ustreba. No,Amerima je dobro,Iracani su htjeli Kineze,sada ce imati gradjanski rat,kao u Siriji,koji ce trajati beskrajno.
Nema šiti ili suniti,ili si musliman ili nisi,kako nas je Bog nazvao,ko smo mi da se dijelimo medjusobno?
To šiijama njihova glupost dolazi na naplatu :-) Pametnome i nije trebalo ... a sad i budale vide kolike su šiije budale.
hehehe suniti vise se neborite protiv okupatora amera nego samo sa bombama po pijacama,skolama, itd gdje su vecina siti,bas sze heroji!
Uzbunili se cifuti I ameri da svrgnu ovoga predsjednika.