Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo kako je moguće da ICBM leti toliko visoko. Inače, klasični interkontinentalni balistički projektili inače idu i do 4000 km visoko (10 puta dalje od ISS-a koja leti na 400 km). :) https://www.youtube.com/watch?v=h-aHMUW5Xlo
U ovome.svijetu se racuna iskljucivo imaš li ili nemaš dugme. Malog.koreanca bi 20x do sad amerika "demokratski" skinula sa vlasti. Ovako znaju ima.dugme koje pritisne i puf . Zato bolje pregovori da se vode.
@r2d2limeni, S, Koreja ima nuklearno naoružanje tek od godine 2006. Da su joj Ameri htjeli uvoditi demokratiju, do 2006-te bi joj već 20 puta uveli.