Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek te Allah cuva ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Dusa draga
Nema tu sine dragi, na tim ukletim prostorima, boga, ni ko makovo zrno...Jer da ga ima, ti bi se igrala sa svojim vrsnjacima, a ne izvjestavala o svakodnevnom pokolju i cekala kad ces biti sljedeca...
Nikad me ne prestaje čuditi koliko su neki ljudi spremni rizikovati život zbog uvjerenja da ih "bog čuva". Naravno ovo je dijete, od nje bolje ne možeš ni očekivati, ali njenemi roditeljeli, odrasli ljude, nemaju opravdanja za takvu zabludu. Grobovi su puni mrtvih koji su vjerovali da ih "bog čuva", ako ne na ovom, onda na "onom svijetu".
Čak i Izraelski vojnici dok idu da ubijaju ovu djecu i njihove roditelje idu s uvjerenjem da je bog na njihovoj strani i da njih čuva. Nemoguće da su i jedni i drugi u pravu, neko od njih zasigurno mora biti u zabludi. Da nisu možda svi?
Kćeri draga, kad si sa Allahom, straha nema. 🥰
Umjesto lutaka, lastisa i prvih simpatija odraste dijete nasilu preko noci
Ona kao dijete se bori za svoju domovinu. Zato će Palestine biti i narednih 75 godina jer to njena generacija tako želi. Netanyahu pored nje izgleda kao moralna nakaza i kukavica u bunkeru.
Neka te dragi Bog čuva.
Malena je pravi profić i heroj. Bojim se da cionistička stoka ne ubije i nju.
Amerika, Izrael, Rusija i Srbija su agresorske Zemlje, jer su vršili ili vrše agresiju na druge države! Amerika podržava agresorski Izrael, a Srbija agresorsku Rusiju! To su činjenice!
Lavica mala,da te dragi Allah sacuva dusmana,a i njima ce doci kraj samo sabura i vjere u Gospodara
Srce malo neustrašljivo Allah da te čuva
Neka te bog čuva djete hrabro pametno
One word “WOW”!!!
Ljubi brat
😪😪😪😪
Dijete od 11 godina, ali je zato srce lavovsko 🇵🇸❤️