Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Demokratama\" izvrsno pase da muslimanskim narodima vladaju raznorazni \"Mubaraci\" (citaj diktatori) jer je to jako pozeljno za odrzavanje \"demokratije\" na Bliskom istoku (a i drugdje)...odnosno vladanja naftom...jer kako je Cercil stari \"demokrata\" od pete do cigare davno rekao: \"nafta je previse vazna da bi se prepustilo arapima da sa njom raspolazu\".
ampak ti si paglu
ja cu se nagu*ziti onom ko zaye*be izraelcane. eto.
Dobićete Sulejmana al\' iz gaća. Samo Muslimanska braća mogu doći na čelo države koja bi trebala pomrsiti račune ćifutćićima i to je neminovno