Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovom Anti-Irancu izgleda da su iranski također \"Večernji List\", \"Nacionalna i Sveučilišna knjižnica u Zagrebu\" i \"Culturenet\" web centar hrvatske kulture, jer su i oni također prenijeli istu vijest o 20 godina diplomatske saradnje sa Iranom.
Da, tri \"hrabra\" novinara u službi šiitske mafije koja vlada Sirijom. Što se Klixa tiče, ovdje mediji objavljuju ono što se čita i na mainstream medijima, a koji su pod kontrolom cionističkih zločinaca. Njima je, naravno, u interesu problem na Bliskom istoku i ne zanima ih dobrobit tamošnjeg naroda, i zato sva ova hajka na sirijske političare. Što će reći, ne znaš ko je gori - sirijska vlast ili cionistički ratoljupci.
Assade, od sada zaokruzuj na 100 terorista. Ne brini, ne placa se porez na to. Jucer je u Damasku izvrsen teroristicki napad na Sirijsku tv. Poginula su 3 novinara te televizije. Ovo smece od portala se ne oglasi o tome. Gdje ste sada da stanete u obranu medija, novinara, medijske i novinarske slobode, prava na neometano i slobodno izvjestavanje itd. ??? Zbog svega, ponajvise zbog vase uredjivacke politike prilikom izvjestavanja iz svijeta, vas koji sebe volite nazivati novinarima, draga moja \"gospodo\" iz klixa, zelim da vas uskoro strefi ista sudbina kao i ova tri hrabra novinara Sirijske drzavne televizije.
SAZNAJTE ISTINU O SIRIJI, I KO JE ADVANCE.HR http://url.ba/xsf9
sabahhajrula, druze denzel ! vidim, imas tehnickih problema u opravdavanju siitskih zlocina na sunitskim civilima pa se dovijas na sve nacine ... nego, trebalo bi zabraniti i www.advance.hr i \'Iranski kulturni centar\' posto podrzavaju GENOCID nad nesretnim sirijskim civilima , znas li to ?!
Jesi li razmisljao o tome da si podvojena licnost?
Ovi krstasko-cionisticki placenici koji sebe zovu novinarima-ljudskopravasima, ni rijec jednu da kazu o strasnom teroristickom cinu na sirijsku televiziju, koji su pocinili okrutni teroristi naoruzani od Turske, Izraela, Sauda, SAD i Britanije, a u kojem su izginuli njihovi kolege novinari. Iako znamo od koga je, zaista jadno da jadnije ne moze. Zapravo i moze. Nije iskljuceno da i taj cin pripisu Sirijcima i njihovim vlastima kao sto su pokusali pripisati brutalni masakr nad djecom (srecom njiihove odvratne lazi su vrlo brzo raskrinkane) koji su pocinili isti ti \"goloruki aktivisti za ljudska prava\" ili da likuju nad stravicnim ubistvima svojih kolega kao sto su to cinili \"novinari\" BBC-a \"ugledne medijskog servisa\" koji vise nema krediblitiet ni kod najzagl.u.p.lj.en.i.jih i najzatucanijih zapadnjaka.
Hajde i mogu shvatit da se volite potpisivat kao ja ili kao ampak, ali da miješate nas dvojicu i stavljate u isti koš to je već smiješno i, za mene lično, uvreda.
malo sam puko, nije mi biskup Puljic odavno vrsio egzorcizam na meni, pozelio sam, nije odavno, trebao bi on meni istjerati zlo a ucerati dobro ! kao ono kad sam bio mali
Ampace, Xamppace, truhlezu jedan, ko te ne zna!
GAZI POGANE SUNITE! GAZI POGANE SIJE!
pardon--------90 pubunjenika.
@denzel: Jel to lijepo tako za braću? :)
Vec vidjen scenario u Bosni,kada su vladine snage u.bijale svoju bracu u Zapadnoj Bosni na njihovim ognjistima koja su drugacije mislila i htjeli mirno razjesenje krize,kao i napadi i zlodjela na svojim dojucerasnjim saveznicima na vjekovnoj H.rvatskoj zemlji
ampace, cionisticki proljevu, otkad to ti postade \"denzel\" hahah jado g l u p i i jadni