Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi kad lazu, lazu. Ocekujem da ce za par dana biti nadomak Moskve i da ce u medjuvremenu da onesposobe par ruskih armija. Onda ce da pruze sapicu zapadnim sponzorima i da veselo masu repicem.
ucili od rts-a i srne
xaxa upravo tako. svaki dan ubiju po 200-300 `separatista..do sad bi i kineska vosjka ostala bez ljudstva a ovamo traze pomoc od NATO..to me podseca na neke iz proslog rata..toliko su bili uznapredovali i `izoslobadjali` da im na kraju ostalo 23%
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
sreća pa su ukrajinci sve terminator do terminatora pa oni ne ginu.
Anadolija ne ume da laze malo...oni kad lazu ni CNN im nije ravan. Separatisti izasli jutros na azovsko more i drze 5000 ukrajinaca u okruzenju juzno od donjecka a ovi turci prenose neke gluposti. Ovde imate vesti iz ukrajine iz minuta u minut http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=55038&Ukrajina-i-Novorusija-iz-minuta-u-minut#.U_tHO8V_tBk
isto kao što samo Palestinci ginu
gori su od Gebelsa , i Riste Djoge
Lazu i jedni i drugu isto ko ovi nasi kada se ratovalo na nasim podrucjima.
Znaci sutra moguc dan zalosti u RS-u za palu bracu
Samo se rokajte pravoslavci ! Odigro sam 10 + na Ukrajinu ! :)
Dobre vijesti sa Istoka :) evo ja kokice napravio , hehe.Sta kazu imal mrtvih chedomira ? Franzek sta ti kazes ? :) Mamu ti sprcim , smrdine , hehe
Zidovi izgleda znaju da ce Izrael otic u tiftik pa spremaju svoju novu drzavu u Ukrajini(Galicija i Bukovica). Tamo su se prije 1939. spremali na celu sa svojom omladinsko -cionistickom org.Hashomer Hacair da osnuju svoju drzavu.
Misljenja sam da sve separatiste treba ili pobiti ili protjerati u Rusiju, kad im je vec do Rusije.
...nemoj baš tolko humanizma natašte...
Znaci nasi Bosanci, kojih u jednom dijelu St. Louisa u SAD-u ima gotovo 100.000 sad trebaju proglasiti svoju drzavu i poceti ratovati protiv Amerike? 500.000 Turaka, koliko ih zivi u Berlinskom naselju Neukölln trebaju sutra ratovati protiv Njemacke, jer se osjecaju "ugrozeno" pa trebaju osnovati novi protektorat "Nova Turska" ???????????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
meni je žao Gaze, kako ih nemilice mlate ona izraelska gamad
Svi su ista govna za mene.Jedimo mi je zao Palestine.Ovi bi i jedni i drugi udarili na muslimane ,kad bi dobili sansu i napravili zlocine. Eto nema ISISa ovdje i opakog Islama pa se pobise, i ko zna sta sve nece jos biti tamo.
ukrajina ima pravo braniti svoj teritorij... ma sta god ko govorio