Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropski ljevicari rade sve vise u korist kapitalista a sve manje za obican narod. To ce ih kad tad kostati, ako ne sad onda na nekim sledecim izborima.
nema vise te podjele ljevi desni odavno ,sada je samo u korist establismenta pojedinaca novca u korist manjine na ustrub sviju ostalih
@adin.devlic pa jebemu ćevap čemu uvođenje novih anglizama u jezik koji je prepun posuđenica koji su sinonimi jbnom 'establishment-u'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prema klixu Macron je samo sjedio i slusao kako ga Le Pen kori
Bilo bi dobro da ona zube malo ured dovede..
Politicka rupa bez dna,,mnogi ce reci drugacija je politika u svjetu nego u BIH,,Da tacno,,al u hurcu razlika je samo u imenu i prezimenu kao i jeziku--mislim da je planski odradzeno sve da on preuzme jel doticna madam nema neko politicko znanje,,nije previse iskvarena,,dok doticni gospodin je veoma upoznat sa svime exta,,,biti jedan od veliki bankara nije mala stvar
Da pogodim odmah - Makron u drugom krugu pobeđuje bez većih problema? Francuska temeljno, brižno i sveobuhvatno neguje republikanske tekovine. Nije Francuz bosanski taliban pa da blene kao budala u televizor sa prstom u dupetu. Zna svaki Francuz da često u drugom krugu mora da glasa za kandidata za kog nije glasao u prvom krugu kako bi zaštitio Republiku.
@interpretator Prekodrinjski smradu zaplovićeš milom ili silom!
@Vlaxomicin Zaplovim ti bespućima sestrinog međunožja, trupcu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mene ovo ne zanima, jer gledajuci primarne rezultate, nema ova Pen hebanu sansu da pobjedi..
pobijte se!!!
Zale se na 10 posto nezaposlenosti, haj u BIH na 50
Lijepa si ko sin Franje Tuđmana ! Samo te još Željka može nadmašit kad bude tvojih godina!
A jes ružna, u tri p.m. I još seljančura.
---- Ona je rekla da su potrebne radikalne promjene da bi se smanjila stopa nezaposlenosti od 10 posto Ahahahhahahaha kakav užas i ultrancionalsite :))) BiH u kojoje sve ok ima 66% nezaposlenih opodatak 2015 godina i nisu potrebne ne radikalne nego nikakve mjere od umejrenih demokrata na vlasti ! SDA kao opet pobjeđuje i pobjeđivače sce dok samo BAkirova porodica bude zapsolena !
Le Pen mozda nije lijepa, ali je zato glupa ko racku, i ekstremna desnica u Francuskoj napokon ima priliku da svima pokaze koliki je procenat glupandera u Francuskoj.
@llItpO Bosanac koji je glasao jednom za SDP, kad je Komsic postao clan predsjednistva. To znaci da s tobom nmam nista zajednicko, na srecu. Ali nevezano za ovo, reci ti meni koji je fazon da saspes cim legnes? Jel neka meditacija u pitanju, ili onaj najstariji, pustis mozak da pase vnago dok ti odmaras?!
Ova po ruznoci gotovo da je nadmasila Dusanku Majkic ili je tu negdje.
ova fašisoidna kurva mi liči na one sa gangbang sajtova što se ye__bu sa kerovima i jedu govna
Ovaj ima 25 godina stariju trebu...sve su prilike da ce on biti prva dama Francuske.