Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rale zauzet s turkinjicama koje su mu u posjetu jucer dosle pa nemoze prisustvovati hehehehheee
ko ne voli Karadzic Radovana, nazdere nam se govana
Srpska Junacina, nema sta, mater mu shumsku......
Konacno je neko odlucio da stane srpskom primitivizmu i bezobrazluku u kraj. Ne mora se pojavljivati PIZDA obicna. Sud odluku temelji na onome sto iznesu tuzilac i odbrana. Ako se konjina ne pojavi to znaci da nema nista reci u svoju odbranu i da je tuzilac u pravu. I mirna Bosna.
Nije mi jasno da moze reci necu da dodjem. Treba ga dovesti na silu pa nije optuzen da je ukrao paket zvaka. Nebi ja ni pitao treba ga odmah dovest. Sad se samo postaljva jedno pita nje, a to je kad moze bez njega poceti zasto ovako nebi mogli poceti Mladicu i Hadzicu i kad ih uhvate ako ih ikad uhvate odmah u zatvor nema razvlacenja ili u proces sudjenja.
Ne smije da se pojavi od straha
pa ja, osudice ga i nakon 7 godina eto svecanog doceka kod dodika u banjaluci ... e tugo moja
Nabijem HAG na ku.rac, ljudi ovo je sprdnja od suda. UN, Međunarodna zajednica, OHR, to je lakrdija od institucija.
Možda pali kikiriki da majmun Radovan dobrovoljno iziđe iz kaveza. Ako ne, ponudi mu bananu, to sigurno hoće
serem se na hag i na pravo koje omogućava majmunu da bude u kavezu kad god on hoce...
Nabijem onoga ko mu je dao pravo da se ne pojavi..
Eto pocelo je sudjenje genocidnoj krvolocnoj zvjeri,trebalo ga je silom i s lancima dovjest ko jednu zvjerku i da se suoci POGLEDIMA svijih ZRTVAVA! FUJJ junaka krvolocnog!Sve u svemu SUDJENJE je pocelo i treba bit aktivan da se ne razvlaci vec ubrza PRESUDA krvolocnoj zvjeri! BiH4EVER!
dovedite ga u kavezu pak nek prisilno sluša stoka perverzna četnička