Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh trampo trampo pa nije isto biti predsjednik i voditi kompaniju koja je tvoja,gdje mozes raditi sta hoces
Tako treba, ne dat mu da diše sam na svoju ruku, ako ga sad na pocetku pustite, izmaknut ce vam se kontroli, pa ce privatizovat drzavu, kao sto su nasi privatizovali BiH.
neda mu se pa neda-)
HaHa..moć sudija u demokratskoj i pravnoj državi!
Prodje 50 dana proce jos 1000 on ce rjesavati problem muslimana. Nece se oni sa mrtve tacke pomaketi. Samo ce im dugovi rasti.
Da je dozivjeti,da nase sudije zabrane odluke nasih politicara.
E to ti je država. U kojoj sud može da kontroliše ponašanje predsjednika u skladu sa ustavom. A ne ko kod nas da Dodik i Bake rade mimo ustava i nikom ništa.
na kraju ce tramp ahmediju na glavu i na dzumu.
Mozda se ovo i uvaži, al neposlušni sudija će da naebe...
Neposlusne sudije ce samo da najebu u zemljama tipa Turske. Svi koji ne misle kao Erdogan su neprijatelji drzave. "Drzava to sam ja!"
@Sky Drums, neće ne boj se.. USA nije zemlja bliskog Istoka niti bilo kakva autokratija ili apsolutustička monarhija ni despotija niti komunistička diktatura.. Ono što je u arapskim zemljama, turskim zemljama, S. Koreji, nije i u ostalim zemljama
To smo i ocekivali, a Trump moze opet pisati, potpisivati i od toga nista.
ocekujem u skorije vrijeme da ce ovaj bit smijenjen...ili ce "magicno" biti optuzen za neko djelo
Trampu neće proći za rukom ni jedna odredba ili zakon ,,,karaju ga
obamin školski drug!
naporni ste s tumpom više
Popusi Trumpich!!