Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH vozovi i tramvaju sami iskaču iz šina, nisu potrebni bilo kakvi sudari.
BUNE SE JARANE VOZE SKORO STO GODINA NE MOGU VIŠE ISTO KO DA BI TI SAD ZAGANJO NEKU STARICU DA JE NAPNEŠ I ONA BI ISKAKALA IZ ŠINA
Duisburg a hitna pomoc iz Bayerna🤔🤔🤔jako interesantno kad skontas gdje je Bayern
rekoh da pomognem malo (ne)pismenim reporterima/kvazi-novinarima sa klixa ( pa bolan gotov cijela bosna prica ili uci njemacki, samo vi nesto americko/englesko koristite) sudarila su se dva tramvaja koji u pojedinim dijelovima grada koriste tunele podzemne zeljeznice, u gradu Duisburgu sa oko 600,000 stanovnika.kao u sarajevu nema udesa sa tramvajima, ali evo par informacija o ovom javnom prevoznom sredstvu u duisburgu: 177 autobusa, 64 tramvaja, 170,000 putnika dnevno, oko 60mil godisnje...
Nisu tramvaji u pitanju,Ubahn...metro,podzemna zeljeznica....ko zna odakle je ova slika....hitna pomoc iz bayerna
Svaka čast za komentar. Svo stanovništvo ode u Njemačku oni kao fol nešto kontra Njemačke. U BiH se nema šta ni sudariti sve propalo.
Beli nas sofer kakav xD
Nama se ne može ovo desiti, jbg mi ni pruge nemamo koji će nam.
u bosni se sudaraju dva auta u njemačkoj dva voza. Što ti je standard. ta će njemačka i vozovi. nas do visokog pa nije ni jednom udario vazda njega bubaju.
I NJEMAČKA PALA KŪRCU ZA UŠI
Ovo se samo u Bosni moze desiti...
Ovako nešto se kod nas ne može ni slučajno dogoditi!