Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počelo je počelo, hoćemo li i mi ?
Koja li ce zemlja kliknuti veliko dugme na kojem pise ZAPOCETI TRECI SVIJETSKI RAT
Nije bitno ko ce kliknuti samo da izabere BI kao metu.
Ne laprdaj ti!.....Iranu je stani-pani decenijama pa opstaju.....po tebi opstaju uz pomoc Izraelske pomoci....Izrael nigdje i nikada nista nije ucinio po tim pitanjima radi drugog,iskljucivo radi svoje koristi,kratkotrajne ili dugotrajne.
jbt, nasikiro sam se.. mislim, sudan, ono srednje ime za prosperitet i blagostanje..
Bakire sta cemo mi hocemo li otkaciti saudijce ili persijance..
Da se nisu zajebali? Arabija je pobila 47 ljudi???
Izdrzao je Iran i gore..sankcije na sve sto se moze pomisliti...decenijama se Veliki gazda sa obala SatElAraba i Nila (Izrael) sa svojim SAD hamalima stoicki upinje da Iran baci na koljena i opet nista....Rusija i Iran su ti koji imaju "par muda" koja prkose izraelsko-americkom poimanju svjetske demokratije,nikada fast food generacije takve ne mogu slomiti.
U TURSKOJ NOVI ZAKON VJERENICI SE NESMIJU DRŽATI ZA RUKE PRIJE BRAKA hahaahahahahaha
@ziganteli vjerenici ne vjernici znači svoju buduću ženu nesmiješ držati prije braka
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo hajm oooooooooooo hoćemo međusobno klanje toooooooooo juriššššššššššššššš poprokajte se između teroristi toooooooooooo kmeeeeeeeeeeeee vehabije međusobni rat tooooooooooooooooooo kmeeee kmeeee samo oštro bez milosti uništite se hahahaahaa h kmeee hahahahaahah aha haha hah
ni u novoj godini nisi prsto da kmecis