Incest u Rumuniji
0
Sud poništio brak brata i sestre
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakanjac LEGENDA si!!!!!!!!!!.....
Neka se presele u drugi grad, ne vidi se da su brat i sestra, jer je on polu ciganin a ona je bela skroz ! Nisu se trebali slikati javno, ali šta je tu je... dete se rodilo... Njihova Majka ( baba deteta ) je NAJ VIŠE KRIVA jer je sejala decu kao kuja i nije ih međusobno upoznala ! Na kraju krajeva, ima toga među ciganima veoma često... Desi se i da tata napravi ćerki dete, a i da sin sa svojom majkom sam sebi napravi brata... AJ ŽIVELI...
LJudi, samo treba reci ne naslo ovo NIKOG, a ovo nije slucaj za osudjivanje, jer imali su oboje NESRETNO detinstvo,borili se za zivot,u medju vremena nisu ni znali ni ko im je Majka, ni Brat a ni sestra. Osudio bi samo namjerni ovakav slucaj a ovo je da covjek zaplace,zalost prav, za oboje .
Ma joj ovo se samo može komentarisati sa \"Ne d\'o Bog nikom\". Stvarno čovjek, kad se zamisli u njihovoj situaciji... ubrzo skonta da je sretan što nije.
Neznam da li je incest ako neznas da si u rodu. Bice prije da je zajeb.
Jes,eno vidite laku i sestru mu.Mora da su nastali incestom.
kakanjac de ne prdi...
Sta sad to je u Gorazdu svakodnevna pojava.