Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
coco misu mali, cime prijetis??... jel to ona poznata skandinavska divizija \"El Pobjeglic\"? suti papak, nedo bog da se zaroka, nebi vas bilo do Bosfora
ej jos nesto vlahijaneru, bili ste i ostali ste samo kmetovi. Lizite dupe svom sultanu od laktasa, to ste cinili 500 godina turcima. Turci su vas drzali kao roblje i dok su vas tako tretirali Turska je i napredovala. Cim su se pojavili kojekakvi koji su vam dali prava odmah su nastali problemi za cijeli svijet. samo pod cizmu ili pod zemlju vlahijaneru. Poruka casnim srbima: kada dodje sat, nemojte se naci izmedju nas i vlahijanera. :)
@@coco ne proslo ni mjesec a da bog da ti majka zapjenila u grobu.
STA JE BA SELJAK LOJAVI BALISKI... STA PJENIS? NE TREBA VAMA/TEBI NIKO NABACIVATI KOMPLEKSE, VI I H I M A T E !!!!!! KOJA GRADSKA RAJA, KOJI VITEZOVI MATER TI KER.... VI STE BILI NJIHOVI SLUGE I LIZACI TURSKIH DUPETA I TOGA STE SVJESNI I ZBOG TOGA ISKOMPLEKSIRANI. STA TI NIJE JASNO PAPAK SELJACKI?
koja farsa i koja nepravda
@krscanine kome ti pokusavas nabiti komplekse? muslimanima? Da se nesto razumijemo nisam musliman i zaboli me dupe za tu religiju, ali jednostavno takav sljam kao sto si ti zasluzuje da se pljune. Prije svaga danasnji muslimani su dobrim djelom gradska raja iz urbanih mjesta Bosne ili su potomci Bosanskih vitezova. Prihvatili su vjeru kako bi zadrzali posjede i vlast. Krscanine, vi dolazite od nizeg sloja seljaka i kuluka i zabij sebi to u svoju iskompleksiranu bundevu, ma sta se desavalo i ma koliko vas mrznja nosila i ma koliko pokusavali falsifikovat historiju.
MRZIM VAS SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
pa sta je trebala uraditi???? dici ustanak u zatvoru i pobiti sve nesrpske zatocenike? eh onda bi odlezala 11 godina... nije ni pravda za svakoga
Susak ti je sa Tudjmanom zajedno prodao Posavinu i srednju Bosnu radi Hercegovine gdje ste sada koncentrisani i gdje entitet trazite.Oni su vas sveli na manjinu i radi kojih se sada iseljavate u Hrvatsku trbuhom za kruhom.Zbog haoticnog stanja koji vlada u BiH kojeg su \'nasi\'susjedi napravili prije 17 godina stanje je sada kakvo jeste i idalje je na snazi vase djelo sto gore to bolje.
ma gdje god bila ona je gotova na jamu se nanijela bog ce da joj sudi uskoro nista sa sobom nece ponijeti bosna ostaje bosna
BOLJE NEKA JE \"POMILUJU\" PO DLAKAVOJ SMRDLJIVOJ KYRVANJSKOJ PIČKURINI KOJA JE VELIČINE VULKANA VEZUV U ITALIJI ;-) AAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA!!!! :-D ;-) TA GENOCIDAŠICA BILJANA JE REKLA DA JE \"NEVINA\" NA SUDU ;-) KOJA ROSPIJETINA!!!
PItajte Silajdzica gdje su grobovi te dijece on je taj koji je odveo tu dijecu u smrt. Kad svi zlocinci priznaju kao Plavsicka i odrobija tek onda ce pravda biti zadovoljena.Prekinite da upotrebljhavate \"majke srebrenice\"za postizanje politickih poena jer ima jako mnogo uplakanih majki a da za njhovu dijecu niko neodgovara
MA FUJ I SUDSTVO I PRAVDA. NEMAM RIJECI.SRAMOTA
Prije rata kucku je guzio jedan Mustafa jedno 10-ak godina.On danas zivi u ST Luisu. Ona mu je bila jedna od nekoliko svalerki.Mustafa je dero zene opasno.Eto nek se zna da je primala obrezanog.Mora da su joj to nezboravne uspomene.
POVRATIT CU!