Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prirodna selekcija
@bbb ... baš tako. žešća glupača.
@bbb Ali je preživjela.Da li će naučiti nešto od sve patnje koju će proći dok tih 110 kosti zarastu?Sumnjam. Za 5 godina ponosno će opet vježbati. Žali bože hirirškog truda.
Darwin approved 👍
joga ubija...
Tako ti je to kada se zajebavas sa zivotom.Sta bi bilo da si poginula.
Sta je za nju 25 metara
Kud ćeš dalje u zadnje vrijeme u Americi najviše pogibija slikanjem selfija ...bože sačuvaj
Jutarnji sex je najbolji za organizam.
@ajax1602 A rock & roll bolji od sex-a.
@ajax1602 tako je👌😁I uz to neces past sa balkona😆😆🤣
Prirodna selekcija :D
el stupido
Ode vaka riba ma ko je jebe ionako nisam imao šanse kod nje
Boze sacuvaj
uzas, sve za likes. Zao mi je djevojke i nadam se da ce se brzo oporaviti. Pamet u glavu
@gooUser10873020x383.. Q.. C od pozadi I nek se oporavlja😆😆👌😃
Zivotna osiguranja uvode da ko radi Yogu upola placa osiguranje
htjedoh svasta nesto napisati, ali vidim vec po komentarima ispod da su se ljudi izjasnili na ovu vijest i u moje ime...tako da...drugi put cu brzi biti😃
Da bog sacuva
Je li dobila milion klikova?Ako nije onda bi trebala da objavi sliku svake slomljene koščice.Jer ako ne objavi niko joj neće vjerovati da se polomila.Koja glupača.
@kardelj71 ovo je reklama za Jogu a kako izgleda , nije furka. To ce za 3 godine da snime. kao : Vidi je bolja sada neg prije . Drmajte Jogu i vi ce te tako
Glupaca