Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan u N.Sarajevu, neki narkomani, njih 9-10, pokušali uzeti torbicu nekoj starijoj teti, i sta ću, zaletim se na njih i sve ih rastjeram. Jednom je nos krvario, a ostali su šepajući otišli..pa mi niko ni hvala ne rece..ccccc
Kod nas je ovo nekad bilo normala mislim na pomaganje drugima al izgleda da nas je rat pokvario ovo je davna proslost kod nas. cast izuzetcima.
Zelim svim ljudima koji su ucestovali u ovoj sceni da im Bog pdari zdravlje i srecu! Jedno veliko bravo i neka im je vjecna hvala!
Pogledajte kako to Arapi rade http://www.youtube.com/watch?v=CUO-tsJwSjk ;) cirkus.. foliraju se sa mobitelima
Sta kakvi zive u gradu,kakvi zive u ovoj zemlji,na Balkanu opcenito.Mi smo djubrad !
Ne mogu da vjerujem kako dajete glupe komentare. Ljudi su rizikovali svoj zivot da bi spasili zivot mladica, umjesto da pohvalite ovaj cin, vi se sprdate.. cc eto kakvi nam zive u gradu ... xd
\"Izvukosmo ga!! Hajmo sad na kafu\"
Pa konju glupi da i tebi gori prijatelj ili neki clan rodbine ispod auta,i ti bi ga sam pokusao podici.
dobra ova treba sto lezi pored auta uh :PP
Sto se tice djevojke, to samo pokazuje njenu inteligenciju kad je sama probala dici auto, ha, ha.... A onaj debeli u odjelu se u jednom momentu jos i naslonio dodatno na auto, ha, ha,ha.....
kod nas studenti i gladni i zedni, hodati ne mogu, a kamo li da dizu auto ,,,, c c c
Svaka čast svima, ali posebno djevojci koja je sve organizirala i koja je dva puta jedina nastojala podići auto. E onda su joj se pridružile i \"muškarčine\"!
Dajte ljudi, ovo je nevjerovatno. priskociti u pomoc u ovakvoj situaciji, auto gori, moglo je ekspodirati svaki cas. svaka cast ovim hrabrim ljudima.
@cuclo svaka cast na komentaru, to je tipicno za nas narod. samo kritika i nista drugo.
Sarajevo-x je portal za besposlicare i neradnike !
Treba im dati zahvalnost Grada Sarajevo.
Ma kakvih 1.800 kg ovo je BMW cini mi se petica u njoj ima skoro 2.5 tone!