Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Građani Bosne i Hercegovine koji sebe danas nazivaju \"Srbima\" su turska kopilad, jer su njihove bakice cca 550 godina primale svježe ođerešene TURSKE KURČlNE.... ;)
zna se ko klanja i ko nosa turska primiitiivna imena. zna to i evropa i svijet i zato vam je tako kako vam je. vize, kontrole, nema u EU nikad....turci, vi, siptari islamizirani... nema vama nikud medju civilizovan svijet. i jos bih vas ja ogradio visokim zidovima ko onaj kineski i pustio struju kroz njega... reci iskreno jel te sramota sto si poturica islamizirana i sto imas to svoje tursko ime?
Mislis na srbe, (500 years) !!
posebnu panju trebaju obratiti na ovu nasu tursku kopillad
a gdje smo mi na ovom popisu?
hahahhahaha Jel ovo amerika stavila na popis zemlje koje je napadala i napada ili je pgrijesila u spisku i sta je jos zanimljivije sve nabrojene zemlje imaju nesto zajednicko a to je OIL
tako im i treba.......trebaju svaku sekundu da trepe gdje ce sta i odakle da pukne......netreba im mira dati ma ni sekundu
jevreji su teroristi. oni su srusili wtc... opametite se ljudi. pa nisu slucajno sve muslimanske zemlje na ovoj listi. jos fale i TURSKA I BOSNA I HERCEGOVINA. licemjeri su gori od nevjernika. google je jevrejski , a issac newton je jevrej . koja slucajnost. nista nije slucajno na svijetu..
Kabum! Kad ono petarda... Sad će BL i HB pitati gdje su Maloteheranci? :D