Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Americi sto im je "dovela" demokratiju granatama i bombama, sad im je ipak zivot puno bolji nego prije sto je bio.
Bosna bila samo proba. Oni se spremali za ovo na Bliskom istoku. U toku je opći rat kršćana protiv Islama i muslimana, a cilj je što više poubijat' i raselit'.
Cuj Kliksa i zapadne propagande..."Rat u Siriji počeo je nasilnim pokušajima snaga odanih režimu predsjednika Bashara al-Assada da uguše antirežimske proteste, a kasnije su napade na položaje pobunjenika podržali i Assadovi saveznici Rusija, Iran i Hezbolah, koji i dalje opsadom gradova pod kontrolom opozicije sprječavaju dopremanje hrane i lijekova tamošnjem stanovništvu." Odakle ste ovo prepisali...iz New York Tames ? Veoma bijedan clanak. Bolje napisite ko je stvorio IDIL i naoruzao ih.
Vrlo blizu koliko i u BiH... Znači vrijeme je za kraj.
U BiH je stradalo oko 100k imali smo oko 3,8 Mio stanovnika 100k/3,8Mio = 2,6% Mnogo ste glupi vi poturice
@RodjeniNemac A ti si pokazao sposobnost mobilizacije punog intelekta đikana da pročitaš više od tri karaktera... U članku piše "12 posto stanovništva te zemlje poginulo ili ranjeno". Hajde sad izračunaj opet koliko je 470.000 od 22 miliona, koliko je 1,9mil. od 22mil. pa uporedi sa našim ciframa. I procenat raseljenih je približan. I? Evo vijest danas o njihovom "dejtonu".
12%? sirija je imala 22 miliona stanovnika, poginulo je 400 hiljada sto je 1,7% stanovnistva.
Koja katastrofa, ni kriv ni duzan narod mora da prepati sve ovo samo zato sto su muslimani, strasnoo :(
Tamo svi stradaju ali mi je srce puno ( ako može uopšte tako da se kaže) kad vidim koliko se narod medjusobno pomaze. Koliko puta su samo kidnapovani pravoslavni sveštenici pa su muslimani išli da ih oslobadjaju zajedno sa hrišcanskom policijom. Nedo Bog nikom više.
Amerikanci su sve krivi, cuj ISIL islamska drzava, pa ti ljudi nemaju pojma o islamu nista, to su Americki placenici, a Amerika na kraju uleti i uzme rafinerije nafte i to je to.Amerika samo korist gleda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)