Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nema nikakve veze s islamom u Bosni i Hercegovini i Bosnjacima muslimanima, mada bi i vehabijama i mnogim Srbima i Hrvatima odgovarao takav razvoj situacije.
Iskreno, uopste mi nije jasno zasto se stavili link da svaka budala koja posjeti Sa-x moze pogledati isti, kao da nam trauma nije dovoljno i ovako?! Svaka cast, servirajte djeci da mogu sve da vide pa se onda cudom cudimo kad djeca postanu glavni akteri crnih hronika! Kontrola zastite prema malodobnima 0! Svaka cast sa-x! Profesionalno, nema sta!
glupani glupi, j... im ma*ter sjema
Tebe cemo mi Bosnjaci upitati za savjet....kako mi Bosnjaci trebamo da zivimo?? Mozda da nam uzor budu takvi poput tebe? Taj put se zove PROPAST... Svakako, ako si stanovnik BiH, neces jos dugo ostati u njoj, jer kako stvari stoje, Hamas, Al-Qaida, Talibani i drugi ce ti doci glave... Do tada, laj i moli se da ti lajanje sto duze potraje...
Pa ovo je samo dokaz protiv tvojih ljubimaca...ovakva tehnologija, stotine hiljada tona najmodernijeg naoruzanja, 150000 vojnika potpomognut sa dzukcima sirom svijeta i pored svega nabrojanog, jadnici nisu u stanju pokoriti šaku slabo (nikako naoruzanih) istinskih boraca koji zive po pecinama i jednu hljeb i vodu... 10 godina pripadnici najmocnije vojne sile se vracaju kuci u crnim vrecama...ako imaju srece, jer se dosta njih nije ni vratilo, pa makar i u dijelovima. Eto toliko o tvojim snovima....
Nema zivotinje koja je ravna nama ljudima !
s Fikretom i njegovim ljudima nema o cemu da se razgovara To treba preko nisana rijesit Seric 93. NAKON OVE NJEGOVE IZJAVE UDARI \"BOSNJAK\" NA MUSLIMANA
Kamo srece da su otvorene granice, sad bih se zaputio da zivim ko covjek sa bracom!
Dzihad se nastavlja...nema milosti prema neprijatelju i domacim izdajnicima. Koji musliman odbacuje serijat kao osnovni temelj uredjena drzave u kojoj zivi?? Saradjivati sa okupatorima...pa ima li ista gore?
Ovo je mrak, steta sto se ne objavljuju sve egzekucije :(((( Treba to ovako kaznjavati, svaka im cast, barem se za nesto bore :D Udri ih, jednog po jednog, ne stedi!!!
ova stoka nema nista sa nasim bosanskim islamom,slusam zapadnu muziku,pijem alkohol,jedem svinjetinu itd.ali i postujem vjeru.
de je snimak
E ako je ovo islam, ja nisam musliman, oprostite vehabije
isti ovakvi i jos gori od ovih krvnika su nase komsije srbi, srbi su ovako po stotine civila i zapale ih zive , sjeme im se zatrlo srpsko dabogda, nema vecih bezdusnika na svijetu!
jel to obeco efendija 40 ili 72 djevice?
ovdje je citav snimak http://www.source.ba/clanak/844903857550/vijesti/Stravično:%20Talibani%20objavili%20snimak%20pogubljenja%20policajaca/?ref=tiker
TAKO SE POSTUPA SA NEPRIJATELJIMA ISLAMA MA KOLKO TO NE MUSLIMANIMA BILO\"SOKANTNO\"