Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gube na svim frontovima, prvo dva HTZ-a pa sad oni.
ponavljam post iz februara kada je Frau Merkel bila izgubila izbore u drugoj pokrajini ...\"Logican otklon prema demokratiji a danasnja Njemacka je de facto jedna od najcivilizovanijih izrazito liberalnih multi-kulti evropskih drzava i polagano se vraca u liberalnu fazu kojoj i pripada, sto je ustvari veliko NEIN radikalima na vlasti...\"
Igubola? Ma daj ha ha ha
pokrajina Porajnje-Falačka jel me zezate?
ajne majorizacion
Ti sad to neki struznjak za slozenice? Pa hajd nam onda objasni sta je bilo ispravno, hrvatsko-srpski ili srpsko-hrvatski? Ko je sad bio ko i ko je govorio kojim jezikom? I nauci pravopis prije nego li pocnes lupetati o jeziku po portalima! A sta \"demokrscan\" - a ne \"demokriscan\" - mozes naci ovdje: http://hr.wikipedia.org/wiki/Kr%C5%A1%C4%87anska_demokracija
pise se kriscanodemokrata, jer u oni kriscanski demokrati a ne demos(narod) kirscana.
Bravo SPD, svaka cast!