Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezaboraviti zločin, zapamtiti pa vratiti žestoko. Tako bi mi to uradili.....
Strijeljati kao stoku tolike ljude iz mržnje i požude, zatim ih zakopati, onda ih ponovo mašinama iskopavati, kidati mrtve dijelove tijela i premiještati dalje, onda ponovo kopati i premiještati dalje... pa ljudi, jel nešto tako u stanju da uradi ljudsko biće?
http://www.klix.ba/vijesti/regija/vucic-osudjujemo-zlocin-u-srebrenici-gnusamo-se-ucesnika/150711019 mater yebo svoju kako ima obraza?????????
nista nije zaboravljeno ovu priliku cu da iskorstim da fasistoidnim cetaljcicima porucim da se ne brinu, metak ce ih stici sigurno prije ili kasnije
Ruanda=Srbija
Jesu, zaboravljene su na sramotu čovječanstva.
NIKADA ZABORAVITI I NIKADA OPROSTITI BOLESNOM NARODU KOJI JE POCINIO OVAJ GENOCID !!
Ovi strani mediji nigdje nisu pomenuli rijec genocid nego masakr.
Ne mogu da shvatim nikako kako neko moze pobiti toliko ljudi... Jednostavno mi nije jasno
Ipak,najveće poniženje žrtava je što su hudi organizatori dozvolili da vučko-certificirani četnik, pljune u lice!!!
Gdje sam u Kur'anu našao Srebrenicu? Faraon je silnik i agresor nad onima koji imaju Poslanika i koji bi trebali biti pravovjerni. Poznato? Ubija im muškarce, ostavlja žene. Poznato? Sveti im se samo jer vjeruju u Jednog, Silnog i Moćnog. Samo jer imaju muslimanska imena i sunete se. Poznato? Musa narodu nudi da uđu u Svetu zemlju, da spašeni budu. Oni očekuju da će se Bog i Musa boriti za njih, a oni da sjede. Razočaraju se kad vide da nisu u zaštićenoj zoni, i da Svijet ne zanima šta će biti sa njima. Poznato? Kao opomena dolazi 40 godina lutanja i traženja sebe. Tu smo sad na raskrsnici. Musa za to vrijeme odgaja novu generaciju. Kojoj je biblioteka preča od kladionice, rad od dangube, džamija od kafane... Sa vjerom u Allaha, poštivanjem autoriteta i jedinstvom, prelaze preko mora. Faraon ih nije stigao! Pitanje je sad: koliko je nama prošlo od onih 40 godina i hoće li nas stići Faraon, ili će se silnik istopiti i utopiti kad dođemo pred more iskušenja!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)