Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludi Brkajlija će izazvati apokalipsu.
@katozlato381 uskoro ce mu kraj , sad slijede sankcije EU , poslije toga ide slom turske ekonomije koja je duzna preko 50 milijardi kredita
I vrijeme je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vise ce ih doci nego sto imamo stanovnika..
Dont srat to much . Sta ti znas imaju li oni bolesti ili ne. Sve filozov do filozofa jbt
evo ja vam garantiram da niko neće doći jer je to jedini način da turska ucjenjuje eu ako ostane bez instrumenta ucjene oni ce njemu instalirati siriju u domovini.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako svi ti migranti hoce u Europu,koja im ke hiljade kilometara daleko. Kako ti migranti nece u Iran,Katar ,Saudisku Arabiju sto ne idu na Granice tih drzava?
Pazi kolentatora!! "VIDIM TU PUNO ZENE I DJECE" 🤔 Znaci, ni zena ni djece. Koji su to manipulatori. Zlom namjerom stcaraju novi svjwtski rat. Inace ga dugo vremena nije bilo.
Ovakvi, onakvi ljudi su, kako se trguje sa živim bićima, sa ljudima, ovaj ih pušta, kao besne pse da puštaju sa lanca, 21. Vijek, da li je moguće
A sto ne idu kod svoje istovjerne brace, Emirati, Katar, Turci, Iranci... Sta ce kod nas u Evropi?
No sikiriki!Njih ne zanima Balkan.Sto bi rekao Hamus ciganin"Ja sam samo u prolazu,idem tamo gdje nema ove demokratije"Svedska i Njemcka su top destinacija,u obzir dolazi i Danska, Norveska,Farncuska,Italija,Belgija, Holandija,Italija, dok su manje pozeljne Spanija,Portugal, dok Poljska i istocne zemlje ne dolaze u obzir.
Sve pohapsiti i vratiti nazad u njihove drzave, a onda postaviti na granice barikade da muha nemoze proci ka Evropi,ko prodje, pucati!!
KAZE MERKEL PRVA TURA JE ZASRALA SA SILOVANJIMA DRUGU TURU NE PRIMAMO.
I to kao treba da izazove empatiju e pa neće više može ih tu biti 5 miliona
Unsko Sanski Kanton bi najviše volio hrvatska policija izađe na granice Republike Srpske. Sve što su krajišnici napravili u zadnjih 25g ode u nepovrat. Niko se iz inostranstva ne vraća više tamo. A trebalo je sačuvati imovinu gastarbajtera.
Samo evropa treba povuci svoje invensticije iz turske. I pada brko Ko kruska
sve ove milion poslat vamo u federaciju
Zele u evropu a zavrse kod nas
Erdoan bi htjeo da mu NATO osvaja Siriju. Što se nije dogovarao sa gulenovim SAD a ne sa Rusijom.
Izbjeglice će uništiti BiH. Kad svi zatvore granice nemožeš više disati. Nijedan kamion ne puste više preko granice
Merkel se više nepita. Svi će završiti u Bosni. Kad EU zatvori granice naša industrija i ekonomija će najviše nastradati.
@Gelecek hahahha izvini al bas me nasmija, kako to mislis da ce Bosanska ekonomija nastradati? Kakvu to ekonomiju imamo da smo bitni u svijetu da nam nastrada?
@ZeGra Uvjek nešto ima.