Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjatili se Hasbara Trollovi da šire svoju bolesnu CIONFAŠISTIČKU IDEOLOGIJU. Imali 300 il 300.000 atomskih 2023 će zombie tvorevona stajat pred nestankom. Pasalo to pro-cionfašističkim buljouvlakačima il ne.
Čifuti cigani i srbi najveće zlo svijeta u kojem srbi počinju jenjavati bez J N A su niko i ništa
BLEDI MI NESTO U LICU OVI AUSTRALCI hihihihihi
Ja,kolko ljudi,Allahu dragi....Jel to sigurno par-nepar u Sidneyu pa ljudi izasli prohsjetat?A nema ni vode za okhupat se,pa malhko da se provjetre.....Ma,cio je svijet danas moj kabriolet....Al sam se napucko....
BOYKOT IZRAEL !!
Od 5 miliona stanovnika na proteste izaslo njih 650, vecinom Palestinaca. Znaci 0,00013%. I Klix prenosi na naslovnici a Bosnjo svrsava :)
Pa nije više bilo ni na paradi u Banja Luci na dan te famozne republike oko kojeg događaja je dignuta prašina.
@antibiotik "famozne republike"?Problem decenije-nepostojanje zgrade za institucije BiH?Famozne republike?Nema vode u prestolnici,jarane.....Arapi u zemlji kolo vode......Na koju to "famoznu" republiku mislis?Onu 22-procentnu? Al si se ti napucko....
dosadni ste vise idite kamenjajte izraelske vojnike dosadni ste sa kmecanjem
....idi narici negdje o srpskoj nejaci dosadan si:))))
@buhtla Dzenosajd!Heljp!