Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pogledas sve ove clanice NATO saveza skontas da jedina clanica koja ima jaku vojsku je Turska, Britanija i Francuska kao treca po mom misljenju. Sve to opet pada na ledja Amerike i ja ga razumijem.
Turska jača od Francuske? Francuska je nuklearana sila! Izbriši komentar, ne sramoti se
Turska ima najvecu vojsku poslije SAD-a, a nuklearno oruzje se ne uzima u omjer snaga jer ga niko ne smije upotrijebiti, bas kao ni hemijsko ili biolosko oruzje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako guza radi kad pomisli da bi ju izbacili. Ima puno stvari u kojima ne mislim da je Trump dobar ali za ovo mu skidam kapu. Šta bi ti da te štitom za džabe a ti se razvijaš i ni marke ne daješ u reket. Njihovi su mafijaši su to odavno riješili elegantno sad je samo i država to skontala pa radi isto samo zakonski upakirano.
Žalosno da ne moze biti zalosnije. Izdvajamo za oruzje da se branimo jednim od drugih I da se ubijamo, a zivot kratak I prekratak cak I ako se dozivi prosječna starost.
Nato je paravan za reket,koja je članica NATO-a se naoružala preko njih evo primjer hrvatske nemogu dobiti avione sa modernom opremom daju im smeće što nije za daljnju upotrebu a u NATO su a moraš izdvajati silne pare za zaštitu od koga???
Trebate samo poslušati Medvedeva, pa da znate da smo na ivici svjetskog rata. Macron je sve lijepo objasnio. Ruski agent Trump bi blokirao NATO, dok Putin sve ne završi što je zamislio.
Čovjek kreten. Tako se ne održava savez. Kad bi to uradili izgubili bi baze u svim tim zemljama. Pentagon će prije njega ubit nego povući vojsku iz svih tih država. A kao i Biden ne bi uskratio pomoć Izraelu. Trump je kreten. Debilčina.
Evo danas objavljuju da je Trump povezan sa firmom koja je platila nekome da svjesno laze FBI za Biden-ovog sina da bi na taj nacin uklonio Bajdena. Tacno te strah uhvati na sta je taj kreten spreman. Treba mu suditi dok ne krepa, djubre jedno bezobrazno, umalo je zapoceo gradjanski rat u SAD-u, koji bi izazvao desetine ratova u svijetu (prva Srbija jedva ceka da uleti u Bosnu ako se SAD o sebi zabavi)...
Trump, pobjeđuje. Sve ove nakaradne organizacije... sto drže medije, tome se protive. Zašto se protive? Trump za svoje 4 godine nije vodio Ratove. Već je pravio poslovne dogovore. To su činjenice. I sad, opet treba da pobijedi.. to znači, ovi psihopati bolesni, moraju da opet trpe budalu zvanu Trump. Trump je budala... a ovi drugi su Psihopati. Kažu dobar i budala isti.
Trump je oličenje pakaša, lika koji ce uciniti ambas se za svoj bolesni ego
Ako mislite da će Ameri i dalje da ratuju za kilavu Evropu, varate se. Lakše trgovati sa Briksom nego na leđima nositi parazite, razmažene i 'neradnike.
Ovo je iskrivljena slika onoga sto je Trump izjavio. On je uzeo za primjer drzave poput Njemacke koje imaju visok zivotni standard, a ocekuju od americkih poreskih obveznika da finansiraju njihovu odbranu. U tom kontekstu on je ljutito porucio Stoltenbergu da to nije bilo fer prema Amerikancima i da nece braniti te zemlje ako budu napadnute jer ne zele izdvajati novce.
Btw. on tu nije svrstao banana drzave poput Hrvatske, cak sta vise, hipoteticki je izjavio da bi SAD morale braniti Crnu Goru ako ih neko napadne izvan NATO saveza, ukljucujuci i Rusku Federaciju
Nikada mi nece biti jasno kako ameri od tolike pameti uvjek biraju neke pokemone i metuzaleme za presjednike
Biraju??? Oni samo misle da biraju. Kao u ostalom dosta drugih sila
Novi mandat američkog predsjednika sigurno neće pripasti Trumpu jer to bi bio takav zemljotres za elite u SAD-u i EU kakav nije viđen zadnjih 60-70 godina. Sve agende, a one koštaju i u njih se ulažu trilioni, naprasno bi propale. Smjene elita gore za društva od samih ratova ili smjena kao takva može zbog opstanka elita biti povod mnogo većim i sveobuhvatnijim vojnim operacijama, tj. ratovima. Moje je mišljenje da Trump neće biti ponovo izabran.
Ima neke ljude što ga podržavaju ali bi im tip razvalio zemlju. On misli da je Amerika jaka zbog para, vojske. Nije normalan, a ni ljudi Anglo-Saksonci i Jevreji koji ga podržavaju.Nema zemlje na svijetu sposobnije od Amerike da može davati dovoljano veliku inekciju za ekonomski rast u svijetskoj ekonomiji.To se samo može postići kad imaju projekciju neutralnosti i moralnosti. Nije do sile.
Nije ni njegovo maslo za ramazana
Trump je tip koji udari sakom o sto i kaze bice ovako kako ja kazem a ne bjelosvjetske elite. Mrze ga jer je otisao u S.Koreju jer je dobar sa Putinom ali ne na nacin da im on nesto podilazi jer interesi su obostrani i sve je bilo ok dok Bajden nije dosao na vlast. Uvodi nas u hladni rat. Neka pobijedi Trump i zavrsi sa Ukrajinom boli me briga koliko ce izgubiti teritorije. Bolje da izgube nego da trpimo inflaciju i stalno neku opasnost od novih sukoba.
😂 Gdje je zid uz Meksiko?