Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj hoce da kontrolisu nuklearni program Irana. Ko to kontrolise njihov?
..pa normalno da se nuklearno oružje mora testirati kad se napravi ,kasno ga je testirati u pravom ratu ,može da zakaže.
Za sada 3:1 vodi Iran protiv Izraela. Iran pored Teherana ima i Bejrut i sada Bagdad. Diše im za vratom.
Koga ti lazes?
IRAN BI SATRAO IZRAEL AKO DODJE DO SUKOBA.... STO POSTO.. SRAVNILI BI TEHERAN SA ZEMLJOM
Imam ja jedan prijedlog arapskim drzavama. Prebacite se na tursku liru. Spasite liru, a unistite dolar. Dosta je jada napravljeno zbog dolarske pogani. Medjutim, to se sad moze predloziti jedino Iranu i Pakistanu, dok ne vidim ostale drzave da haju i za cim osim za vlascu i dolarima.
Neminovno je da ce doci do tog konflikta.Misljenja sam da ce Izrael prvi zapoceti sukob,i to je ujedno i pocetak 3 svjetskog rata,to se vec odavno zna i planira,pitanje je samo vremena ,ali do 2025 nuklearni rat ce se desiti po svim analizama politologije konflikata.Sve su zemlje pocijepane oko politickog prostora drzave Izraela,ostao je samo taj cuveni Iran koji im je jedina prijetna i trn u oku ,iako ih Iran nikad nije napao niti ima to u planu.
Umrijet ce ovaj za 10ak dana
Sve za pare...Ti ne bi :))))
Ko pita NATO koga će napasti i koga će braniti. O tome odlučuju centri moći o kojima se na zna baš mnogo.
Zivio Iran i svi koji se bore protiv bjelosvjetskih nasilnika.
Tako je dobar iran da im narod bježi na mrski zapad pa čak evo i u BiH dolaze samo da se do kopaju EU.
Iranci su najskolovanija nacija nasvijetu! 90% Mladjeg stanovnistva ima diplome!
Perzijanci su gospoda.
SAD se povukle iz sporazuma al nisu iz NATOA.
Iran bi poravnao cifute u roku od par sati.
Hajmo Iran. Rokaaj!!!
Hoce ,,Amerika,,i tu je,,problem,,.