Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO NATO!!!! srbi koji ne žele u NATO, NEK SELE U srbiju ili rusiju!!
Samo hoće da prave nelagodu među stanovništvom BiH i da iskoriste još jednu priliku da kažu kako će Rusija destabilizovati i BiH, a zapravo oni to hoće da urade. Sticajem okolnosti zbog posla, imam doticaj sa svima narodima i narodnostima u BiH i niko se ne osjeća ugroženim od strane drugih niti misli da neki narod radi o glavi drugog. Ovo je samo zapadna propaganda.
Mozete pomoci ako nas po hitnom postupku primite u NATO. Samo se pitam hoce li Bosna opet biti poligon za potkosurivanje istoka i zapada. Hoce li se koplja lomiti preko Bosne i njenih građana..jer, boli briga za nas..mozda smo im vazni samo da se imaju oko cega prepucavati!?
Najjaci komentar na klixu autor rasturio! Turci, Čečeni, Habib i Arapi su potpuno razočarali krezave SDA tallibane poturchene. Turci u Srbiju šalju milijarde dolara, a u 18% šalju selamčiće. Čečeni skočili na Ukrajinu kao smrt na babu, odaniji Putinu nego većina Rusa. Habib će imati revijalnu borbu u oslobođenom Kijevu. Arapi na sve zgrade stavili rusku zastavu jer cena nafte ide u nebo. I šta sada? Pa jedino moguće - SDA tallibani će da napuste Islam
Primit ce vas kao i Ukrajinu ali malo umanjenu. Jbg
Zapad već 200 godina proizvodi krizu za krizom od kojih profiriraju enormno, pod plaštom mira.izigravajući svjetskog policajca. Ko ne vidi propagandu u ovoj krizi,taj je slijep pored očiju.Svaka Abrahamovska religija govori o vremenu u kojemu će obmana biti tolika da će istina izgledati kao laž,a laž će se uzimati za istinu.
Vidi fotke kao da uči!
Radi se na tome intenzivno. Šest američkih senatora poslalo je Senatu SAD-a na usvajanje rezoluciju u kojoj se prvi put poziva EU da ubrza proces pridruživanja BiH. Ohrabriti vlasti u BiH da nastave težiti ka članstvu u NATO-u i EU te pozove EU da ubrza proces pridruživanja, ohrabri SAD da razmisli o dodatnoj sigurnosnoj podršci, osudi zapaljiva retorika političara koji negiraju ratne zločine i genocid te osudi korumpirane zvaničnike i one koji podrivaju put BiH ka EU i NATO.
Prvo izborni
Evo ga ko Ekrem Jevrić rahmetli raširio ruke... Kuća, poso šuplja prokleti Jense
Ko ti vjeruje nato zlikovce,rade za sejtana,unistili su pola arapskog svijeta,sad hoce i pravoslavlje
Stoltenberg: BiH je ugrožena namjerama Rusije da proširi sferu utjecaja, NATO mora pomoći ---- Cujjjj, ko fol niste znali dok Dodik, Vucic, Covic istali otvoreno igraju kr.vavi ruski pir na ovim prostorima uvodeci i Kinu i kineske interese na ovaj prostor. Svi se brinu za svoje LICNE interese a BiH uvijek najHebe.
Dobro je da ste konscno shvatili sta se ovdje desava i da su Dodik i Covic ruski igraci ovdje !
Ako poštujete šta ste potpisali, a potpisali ste, da ćete u slučaju konflikta, ući u Bosnu i Hercegovinu i čuvat stanovništvo. Mada sumLJam u vaše iskrene namjere. Daj Bože da se sve riješi bez posljedica po bilo koga.
Kako se svijet u danu promijeni ....na bolje za BiH
Stoltenberg AMIN a sto se vidi na slici. NATO bato.
Idemo u Nato
clickbait naslov