Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezdravo društvo, propale sve vrijednosti i djeca se otela svakoj kontroli. Majka gleda zadrugu i parove babo ko zna šta radi i imaš šta imaš.
Ali to je taj moderni stil života, moderni zapad, demokratija. Mi smo zaostali. Plemena, divljaci smo.
Nastavnici raditi sa pancirkama…
Vratimo se Bogu
Ja živim u Stockholm već deset godina i sve više i više se vidi kako ovaj grad gubi svoj identitet.Svaka čast svakom ali ovdje nema kakve nema bagre....naročito doseljenici...
Sta hoces onda? To ti je cijena koja mora da se plati, da nije doseljenika nebi ni ti bio tu gdje jesi radio bi u bingu za 600 maraka tako da trebas bit zahvalan sto Svedska uopste pusta doseljenike.
Sto ne iskljucite komentare i ovdje, "sedma silo"?
jer srpski terorista nije musliman, da je musliman bio bi optuzen za terorizam
Mali iz bg imao spisak i prioritete za dacijulikvi, čuo od tate dobrovolhca. Nije ga vodio na utakmicu i pozorište već u streljanu. Mama gleda zadrugu a tata kristijana ... ???
Jel i ovdje tata dobrovoljac ?
Ne, nego mu je otac inžinjer i doktor iz afričko arapskih zemalja, što pitaš
Je li i ovdje kriva Zadruga i Kristijan.....?
Pa sta je ovo u pm vise, kakvo je se zlo ovoliko pojavilo ccc..
Amerika nekada izvozila rock and roll danas masove pucnjave
Sve ove situacije dobro podsjecaju na onaj film Class of 1999.
ne znam stvarno sta je danas sa ovim SRPSKIM TEROROSTIMA
fbuser u pravu si Bgm
Svedska i FInska su u raljama Amerike, i kostat ce ih kad tad. Imal sta M16 i CIA spijunima u Skandinaviji??? nema nikakve vijesti??MA JA!! RECI CE VAM ČIKO...izasao je spisak od nekih 300 agenata. googlam ja i nadem par nih.....Danielle Vanatta npr. Americka lezba (vojnik) koja širi ljubav,idelogiju i odaje inforamcije.
ukucajte na fb ako mislite da lazem :) ja nikad ne lazem. Instalirate telegram...imat cete i vi milion informacija. Nisam ja kriv sto FSB radi vrhunski posao....plata joj 12milja $ i radi sta radi.... udrite minuse hahahahahaha
sta ime veze...znam ja momka koji je posalo imena i prezimena svih urednika i uređivaca sa indexa,net.hr ,slobodne dalmacije,glas dalmcije i svih onih koji stoje u Angosak agendi...ako ikad njihova noga kroči na kinesko ili rusko tlo...oni ce biti Amenovani u Gulagu nekih 20 godina. treba sve ove sa klixa isto poslati...,pa nek se misle oni . :))))
jes krenulo
jes krenulo