Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što nije reko "i ja tebe mala" i safato je za guscu, što uvijek neke tenzije, dajte malo rahata ljudi...
@hajmo Hahahahahaha...sjajno :)))
mozda je ona potajno htjela da safata u onom malu wc-u i podere ko mraz paprike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema mog komentara. Htjela sam reci da je ova zena zla i da je samo htjela poniziti covjeka. Uzas! A sto se polozaja muslimana tice, sami su krivi. Pa evo i ovi nasi podrzavaju one budale...jbg boles'. Cast izuzecima!
A lako je moguće i da je stjuardesa pobrkala ime "Radwan" sa "Radovan"?
tose proeski pratim teee
neka je i treba razumijem ljude potpuno. oni nas muslimane mlate po citavom svijetu a mi zaostali ni potpisati se ne znamo sluzimo se najpodlijim mogucim stvarima i ubijamo nevine a ne bi smjeli biti isti kao oni.
D.D:D cujjjjj ni popisati se neznamo Hahaha
a ni to ne znamo pisamo po sokacima heheh@soniaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozda je samo pjevala onu od Toseta jebemu 😂
Pozdravljam odluku i hrabri cin uvazene gospodje stjuardese.
Opaliti kompaniju par miliona dolara po dzepu i poslati stjuardesi razglednicu sa Bahama.
ko god da je!!! neobrazovana I zatupljena kuja!!!
@god free majmune zatupljeni ti ces mi reci sta da ja kaljam ili ne!!! kako te nije stid pisati??? kuja nego sta!!! ti ces mi reci majmune glupi!!!!
ko gad da je!!! neobrazovana I zatupljena kuja!!!
Mozda je ba Zena igrala Poker.....
hahahahahahaha
A sta on trazi u 'ćafirskoj' masini?
Ljudi su generalno postali isparanoisani, ali to ne opravdava ovakav oblik javne diskriminacije. Trebala bi momentalno dobiti otkaz, zbog ovakvog ponasanja. Mogla ga je diskretno "pratiti", a ne na razglas reci. Ja u avionu da sam bio iskreno bilo bi me strah. Stjuardesin posao je izmedju ostalog da nama puticima ucini let laksim, samim tim i da otkloni neke strahove a ne da ih dodaje.
stjuardesa je pametno postupila kad malo razmisliš.. ako je terorist izgubit će živce, što se i desilo
Na zapadu promijenis ime u sekundi, a nije ni posku i mirna bosna, nema vise prozivke, nego se jos ogrebes za snosaj kod stjuardese. Poslije kad skonta da je cuna obrezana, kasno je, poslije jeb... Nema kajanja. Uvijek mi je zadovoljstvo kada pomognem neukom pucanstvu nadasve korisnim savjetima.
lovačke priče a la beri lindon
I jos ako je kojim slucajem mati Jevrejka,obrezan po dva osnova
Pa ne mogu toliki incidenti proci neometano, u svijetu, a naroito u Evropi raste sve veci animozitet prema muslimana, a kako se budu pojacavali teroristicki napadi jer ovo je tek pocetak, obazrivost i netolerantnost ce prerasti u mrznju, mada je ovo sve ispalo malo smijesno, putnike muslimane treba podvrgnuti ozbiljnijoj kontroli prije ulaska u avion i to je to.
pa i ti si musliman
@OtokaBoy3 on je ateist
PRIKAŽI ODGOVORE (3)